Crin Antonescu arunca BOMBA: „Dacian Ciolos trebuie sa preia PNL”

politica

Fostul lider al PNL, Crin Antonescu, a facut marti o declaratie surprinzatoare, care va face mari valuri printre liberali. El i-a cerut lui Dacian Ciolos sa „preia” PNL, daca doreste sa sa faca „reforma” in Romania.

”Poti sa faci politica fara sa fii inscris intr-un partid. Am o pretuire deosebita pentru Dacian Ciolos care a facut politica la nivel inalt. Daca vrea sa schimbe ceva ar fi bine sa o faca din interiorul unui partid politic. El conducand un guvern face politica. Sper sa faca politica intr-un partid. Nu strada face si desface guverne. Ea poate sa dea jos un guvern. E de neacceptat ca strada sa faca un guvern, nu se intampla nicaieri. Eu imi doresc ca Dacian Ciolos sa-si asume un rol politic fatis cat mai curand. Reforma nu pot face decat partidele, eficiente, profunde.

Dacian Ciolos trebuie sa-si asume sa preia un partid, si anume PNL, ca nu cred ca se va duce la PSD, sau sa infiinteze un partid pe care sa il conduca. Nu se va putea face nicio reforma daca domnul Ciolos nu va putea face aceasta optiune”, a spus Crin Antonescu la Romania TV.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: