„Cripta ruseasca a lui Valcov bate sauna finlandeza a lui Vantu” – PSD, in cea mai proasta pozitie internationala in care s-a aflat vreodata

politica

Premierul Sorin Grindeanu a criticat miercuri conducerea PSD pentru ca a inclus printre masurile neindeplinite de guvern si strangerea relatiilor economice cu Rusia. Grindeanu a facut aluzii la o presupusa relatie intre Valcov, Dragnea si Rusia, si a pronuntat in permanenta apasat numele cu rezonante slave al lui Valcov.

Dincolo de hilarul situatiei, care a fost dezbatuta cu umor miercuri seara pe retelele sociale, Ovidiu Raetchi remarca faptul ca PSD se afla in cea mai proasta pozitie internationala in care s-a aflat vreodata.

Deputatul PNL subliniaza ca „cripta ruseasca a lui Valcov (cu pinacoteca!) bate sauna finlandeza a lui Vantu (cu jacuzzi!).”

„Faptul ca PSD si Darius Valcov reproseaza Guvernului Romaniei, intr-un document decisiv pentru soarta acestuia, nedezvoltarea relatiei cu Rusia reprezinta​ o gafa politica majora, de nivelul vizitei lui Mircea Geona la sauna lui Vantu. In primul rand din cauza persoanei care face raportul si reprosul: domnul Valcov, desi necondamnat inca pentru faptele de coruptie bizare de care este acuzat, chiar avea sute de tablouri de Grigorescu, Petrascu, Tonitza, Renoir si Picasso ascunse prin pereti si chiar obisnuia sa aiba intalniri nocturne prin cimitire si cripte (aceste lucruri sunt deja demonstrate, judecatorii urmand sa decida daca le facea din ratiuni penale sau doar pentru ca e un tip mai exotic). In al doilea rand, faptul ca un partid aparent european reproseaza implicit propriului Guvern, intr-un document oficial, neincalcarea unor sanctiuni esentiale la nivel NATO si UE, pune PSD in cea mai proasta pozitie internationala in care s-a aflat vreodata (si a tot avut necazuri, deci e o forma de auto-depasire). Dupa cum vom intelege in scurt timp, cripta ruseasca a lui Valcov (cu pinacoteca!) bate sauna finlandeza a lui Vantu (cu jacuzzi!).”, scrie Raetchi pe Facebook.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: