Cristache confirma ca va fi dat afara de la TVR. Nou atac la adresa SUA: „Stam in genunchi in fata licuriciului”

politica

Realizatorul emisiunii Romania 9, Ionut Cristache, a confirmat miercuri seara ca va fi dat afara de la TVR dupa ce sefa institutiei, Doina Gradea, va fi inlocuita.

La sfarsitul emisiunii de miercuri seara, Cristache a confirmat ca va fi dat afara dupa ce s-a plans ca a „luptat degeaba” pentru drepturi si libertati.

„O sa fii si tu schimbat”, i-a spus Liviu Mihaiu lui Cristache, dupa ce amandoi i-au plans pe umeri lui Renate Weber ca va fi schimbata din functie.

„Da, da”, a confirmat Cristache.

„Am fost un pic cam imbecil, am luptat de cinci ani de zile aici pentru drepturi si libertati si nu ii pasa nimanui de drepturile si libertatile noastre, cred ca a fost totul degeaba”, s-a plans apoi Cristache, care marti a avut-o invitata in emisiunea sa pe condamnata Elena Udrea.

„Nu a fost degeaba”, au tinut sa-l consoleze Mihaiu si Weber.

Anterior, in timpul emisiunii, Cristache si-a reluat atacurile la adresa SUA, in contextul in care se vorbea despre Pactul de la Snagov: „Da, stam in genunchi in fata licuriciului”.

Citeste si: Delir anti-SUA la TVR cu Cristoiu, Cristache si Dinescu: „Oare ce face Iohannis cu sepcuta de la Trump? Este cea mai scumpa sapca, a costat un dolar si noi am dat 8 miliarde pentru rachetele lor”

Citeste si: Cristache, angajat al TVR: „Nu consider ca sunt platit din bani publici”. Are salariu mai mare decat al presedintelui Romaniei

Coalitia va respinge in zilele urmatoare raportul de activitate al TVR, acest fapt determinand inlocuirea Doinea Gradea din functia de presedinte-director general al postului public.

Mai mult despre:

Comentarii: