Cristache, dat pe mana Comisiei de Etica din TVR pentru calomnie. Realizatorul TVR imprastie zvonuri lansate de borfasi impotriva jurnalistilor de la Newsweek Romania

news

Jurnalistul Mircea Marian anunta ca, in calitate de actionar al Newsweek Romania, va sesiza Comisia de Etica din TVR in legatura cu „calomniile” lansate de acesta impotruva colegilor sai. Mircea Marian, alaturi de Sabin Orcan, Ramana Ursu si alti jurnalisti va lansa in curand Newsweek Romania.

Cristache, realizatorul emisiunii „Romania 9” de la TVR, sustine ca Newsweek Romania este finantata de SIE.

„Intentionez sa sesizez comisia de etica a TVR in legatura cu calomniile lansate de Ionut Cristache, care a scris pe pagina sa de Facebook ca ‘SIE a anuntat practic aducerea brandului editorial Newsweek in Romania’.
In calitate de actionar minoritar al societatii care va edita Newsweek Romania pot sa spun ca aceasta este o calomnie, iar statutul ziaristului din SRTV este astfel incalcat.

Ma bucur insa ca am ocazia sa sesizez comisia de etica, probabil si pe directorul interimar Doina Gradea, ca sa stim de ce platesc contribuabilii romani 440 de milioane de lei doar in anul 2018 pentru ca televiziunea publica sa ofere platforma unor persoane anchetate de catre DNA sau condamnate. Persoane care spun ce vor, fara ca nimeni sa le contrazica. Si, in baza legii 544, voi cere acestei institutii bugetare sa ne spuna si cu cat este platit domnul Cristache”, a scris Mircea Marian pe Facebook.

Ionut Cristacje, fost angajat al Antena 3, a sustinut ca jurnalistii Newsweek Romania sunt de fapt in „misiune” pentru SIE.

„Ne astepata vremuri interesante! O noua Unitate media se coace zilele astea! Misunea-i misune, zici da si pleci! Adevarul ca dupa ce SIE a anuntat practic aducerea brandului editorial Newsweek in Romania trebuia, probabil, si SRI sa contraatace! Cum se gasesc, nene, investitori in media pe praful asta, chiar cu un an inainte de anul prezidential!”, a scris Cristache pe Facebook.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , ,


loading...

Comentarii: