Cristache, enervat ca o USR-ista a vorbit de rau USL: „Doamna, ati nimerit la o emisiune care nu vede o chestie negativa in USL 2. USL a fost o alianta care s-a nascut sa lupte impotriva unui presedinte discretionar, autoritar”

politica

Realizatorul TVR Ionut Cristache s-a enervat, miercuri, in momentul in care deputatul USR Oana Toiu a vorbit despre faptul ca PNL are si varianta de a se alia cu PSD pentru a forma USL 2. „Doamna, ati nimerit la o emisiune care nu vede o chestie negativa in USL 2”, s-a rastit Cristache. 

„Optiunile sunt, si anume: fie o coalitie a PNL-ului cu noi, dar cu un alt premier sau USL 2. E foarte simplu, votul romanilor a clarificat aceste optiuni. Coalitie cu noi sau USL 2”, a declarat Oana Toiu in emisiunea lui Cristache.

„Doamna, ati nimerit la o emisiune care nu vede o chestie negativa in USL 2, nu stiu cum sa va zic. O prezentati ca pe o varianta dramatica, daca e USL 2 e de rau. Nu a fost de rau.

Daca considerati ca o alianta politica care s-a nascut sa lupte impotriva unui presedinte discretionar, autoritar, ca ceva rau, inseamna ca intelegem democratia diferit”, a spus nervos Cristache.

„Credeam ca m-ati invitat sa-mi exprim parerile politice si dvs. sa va ocupati de moderare. Poate vreti sa facem schimb de roluri”, a reactionat ironic Oana Toiu.

„Lasati-ma sa imi fac meseria ca aveti si dvs. destule carente la capitolul politica”, s-a rastit Cristache.

USL a fost infiintata la initiativa lui Dan Voiculescu, fondatorul trustului de presa Intact. Cristache a lucrat la Antena 3, loc de unde si-a facut transferul la TVR in urma cu patru ani.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: ,

Comentarii: