Cristache, gazda favorita a penalilor care se perinda si la TVR, spune de unde stie meserie: „La Antena 3 am invatat sa scriu prima stire”

news

Ionut Cristache, realizatorul emisiunii „Romania 9”, a declarat intr-un interviu pentru DC News ca este in prieten cu Mihai Gadea si ca ramane recunoscator celor de la Antena 3, unde „am invatat sa scriu prima stire”. Cristache a gazda a numerosi penali care vin in emisiunea sa pentru a-si transmite mesajele antijustitie. Recent, el a lansat si un potop de injuraturi la adresa lui Gabriel Liiceanu.

Intrebat ce relatie are cu Mihai Gadea, dupa plecarea de la Antena 3 la TVR, jurnalistul Ionut Cristache a precizat ca se afla in relatii foarte bune, spunand totodata ca datoreaza multe fostului loc de munca.

„Am ramas intr-o relatie foarte buna. Am avut norocul ca prin redactiile prin care am trecut sa nu am sefi ci sa dezvolt o relatie de prietenie cu majoritatea celor aflati deasupra mea, ierarhic vorbind. Am ramas intr-o relatie de amicitie foarte buna.

Am lasat loc de ‘buna ziua’. Acesta e un principiu foarte simplu si sanatos in viata, sa lasi loc de ‘buna ziua’ pe unde treci, nu se stie unde te poarta din nou viata la un moment dat. Si nu doar atat. Datorez multe fostului loc de munca. Pana la urma acolo am invatat sa scriu prima stire”, a declarat Ionut Cristache la DC News.

In emiunea lui Cristache se perinda constant numerosi penali si propagandisti ai luptei antijustitie, precum Elena Udrea, Daniel Dragomir, Ion Cristoiu, Victor Ponta, Sorin Rosca Stanescu, etc.

Recent, Cristache l-a atacat murdar pe Gabriel Liiceanu, dupa ce scriitorul i-a reprosat ca promoveaza onfractori in emisiunile sale de la postul public de televiziune.

„Eu nu am plecat niciodata urechea la faptul ca ati fi fost “detasat” pe langa Noica, la faptul ca ati fi furat texte ca un pungas si ca ati fi plagiat sute de pagini, la faptul ca ati fi primit editura Humanitas (fosta Politica) de la stat, cu tot cu patrimoniu, la faptul ca i s-au sters datorii de milioane editurii Humanitas, indiferent de culoarea politica a guvernului in functie, rod al unor intense si sustinute campanii de trafic de influenta, la faptul ca ati fost intelectualul preferat al lui Basescu, intelectualul-butoniera al acestuia, la faptul ca va plac luxul, opulenta, atentiile politicienilor (avionul trimis special de Basescu pentru a va aduce pe dvs. si pe altii la Vila de Protocol de la Neptun”, a scris Cristache, insinuant, pe Facebook.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , ,


Comentarii: