Cristache ii sfideaza pe toti si raspunde batjocoritor: „M-am speriat rau! Diseara dau si a doua parte a interviului! Cica e cu poze!”

news

Realizatorul emisiunii „Romania 9” de la TVR, Ionut Cristache, anunta ca va difiza pe postul public si a doua parte a interviului cu Sebastian Ghita. El sfideaza astfel criticile venite din partea jurnalistilor, societatii civile, a membrilor CNA, privind promovarea unui infractor la televiziunea publica.

„M-am speriat rau! Domnu’ Stirbu, sunteti pe frecventa? Diseara dau si a doua parte a interviului! Cica e cu poze! Color!”, a scris batjocoritor Cristache pe Facebook.

Jurnalistul Alex Costache, angajat la TVR, spune ca este „foarte grav” ce s-a intamplat in emisiunea lui Cristache. „Este foarte grav ce s-a intamplat aseara, foarte grav. Nu uitati ca exista un dosar penal pentru santaj. Ca jurnalisti, trebuie sa ne tinem departe de acte de santaj”, spune Costache pe Facebook.

„Lasand gluma la o parte, un inalt magistrat imi trimite acest mesaj pe wapp: ‘Un urmarit international in direct pe 4 posturi tv inclusiv postul public?’. Fac si eu ca maestrul Cristoiu: nu va spui tzine, dar e mare!”, a scrisese Alex Costache anterior, in timpul difuzarii interviului pe TVR.

Paul Cozighian, corespondent Le Monde in Romania, spune ca difuzarea interviului a fost „cel mai scandalos eveniment din istoria televiziunii din Romania”. „Am asistat la cel mai scandalos eveniment din istoria televiziunii din Romania. Mai grav chiar decat difuzarea inregistrarii cu asasinarea cuplului Ceausescu dupa un simulacru de proces. Ne scufundam!”, a scris Paul Cozighian pe Facebook.

Mihai Politeanu de la Initiativa Romania il catalogheaza pe Cristache drept „picciotto al mafiei”.

„Ionut Cristache, Daniel Dragomir si alti nefericiti sunt picciotto la mafie, cel mai de jos nivel al scursurii etice a unei societati. La noi ii cunoastem sub numele de grajdani, slugi proaste si agresive, ridicole si cu gura mare, incercand sa se faca utile si remarcate de stapani. Sunt evident dispensabili pentru stapanii lor si, ca si hartia igienica, se arunca dupa folosire”, a scris Mihai Politeanu.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: