Cristache si Cristoiu, lasati fara scaune si fara cameramani in emisiune: „Daca cineva ne impusca in direct nu e breaking news ca nu se vede”

politica

Ionut Cristache s-a plans in noua editie a emisiunii Romania 9, care se difuzeaza de la ora 17.00, ca a fost lasat fara scaune si fara cameramani. El a aparut in picioare alaturi de Ion Cristoiu, care statea si el in picioare.

„Stam intr-un studio care nu are niciun operator, sunt doar camerele. Sunt niste cadre prestabilite dinainte (sic!). Nu avem niciun operator, dom’ Cristoiu, cadrele sunt asa cum sunt, luminile stabilite dinainte, suntem singuri, speram ca in fata televizorului e cineva, ca tronsonul asta este destul de ciudatel”, s-a plans Cristache in debutul emisiunii sale.

„Obiectia mea este ca totusi camerele nu ne urmaresc. Daca cineva ne impusca in direct si ne impusca mai incolo nu e breaking news ca nu se vede”, a comentat Cristoiu.

Ionut Cristache a dat in judecata TVR pentru a forta noua conducere sa ii mute inapoi emisiunea, Romania 9, la ora 21.00. De luni, emisiunea lui Cristache se difuzeaza de la ora 17.00, cand audienta este mult mai redusa.

Conform Paginademedia.ro, Cristache a inaintat o actiune la Judecatoria Sectorului 1 pentru o Ordonanta Presedintiala care sa anuleze hotararea Comitetului Director al TVR care-i muta emisiunea de la ora 21.00 la ora 17.00.

Conform acelorasi surse, Doina Gradea, fostul sef al TVR, a dat declaratie in dosar in calitate de martor.

Cauza se va judeca marti, iar in cazul in care Cristache va avea castig de cauza, emisiune va fi mutata imediat inapoi.

Realizatorul emisiunii „Romania 9” de la TVR, Ionut Cristache, a tinut sa anunte acum doua saptamani ca Ion Cristoiu va continua sa vina in emisiunea sa chiar daca aceasta a fost scoasa din prime-time. Cristoiu a atacat si el dur decizia conducerii TVR, afirmand ca noua sefa de la TVR, Ramona Saseanu, este „o amarata de la Craiova, pupila lui Ludovic Orban”.

„Numai ce am inchis cu domnul Cristoiu! A zis ca vine si la 3 dimineata!”, a anuntat Cristache pe Facebook.

Cristoiu a tinut sa comenteze si el faptul ca emisiunea lui Cristache a fost mutata.

„Ionut Cristache a fost sunat… nu de directoarea interimara. Cum ii zice, Susanu, Susica, Suzana, nu stiu, una… Una de pe la Craiova, o amarata. Pupila lui Tilisca, a lui Ludovic Orban. Doina Gradea era doamna, ea m-a chemat sa imi spuna ca imi reduce banii, de la 600 mi-a dat 400. (…) L-a mutat la ora 5, era a treia emsiunea foarte buna si curajoasa, dupa Gadea si Ciutacu. O sa puna in prime time pe una, o prompterista, care face cafele”, a spus Cristoiu apoi pe blog.

Cristoiu a sustinut ca din cauza prezentei sale in emisiunea lui Cristache s-a decis ca emisiunea sa fie mutata la ora 17.00.

„Bai, dar prosti mai sunt, Ludovic Orban asta nu e bun nici de om de serviciu la PNL. Oameni marunti, dupa ce paduchii astia cad, ca sunt nimeni, sa vexi atunci ca nu mai scapi de ‘sarumana’ lui. A pus-o pe fata asta, cum e el, e si ea. A spus sa faca ceva sa nu-l mai injure Cristoiu pe sorul ravasitoarei (Carmen Dan – n.red.)”, a mai spus Cristoiu.

Mai mult despre: ,

Comentarii: