Cristescu (PSD) refuza sa poarte masca in Parlament dar ii face „imbecili” pe ministrii fara masca: „Nu respecta regulile”

politica

Deputatul PSD Radu Cristescu refuza constant sa poarte masca de protectie in Parlament insa asta nu il impiedica sa ii atace pe ministrii care au fost surprinsi fara masca.

Cristescu a fost filmat din nou, miercuri, in Parlament fara masca de protectie. „Pont: Radu Cristescu (fara masca) e in stanga semnului de play. Ati auzit sa ceara Radu Cristescu sa fie amendat? Nu, pesedistii nu fac niciodata asta. Cat timp se vor mai preface unii ca nu vad ca deputatul PSD Radu Cristescu (PSD) nu poarta masca in Parlament de luni de zile? Sedinta de sedinta, multe ore, sfidare in fata tuturor colegilor, chiar si a sefilor de partid”, a notat jurnalistul Cristian Andrei.

In schimb, Cristescu este foarte agresiv cu ministrii care au fost surprinsi fara masca.

Intr-o alta postare, Cristescu i-a catalogat pe membrii guvernului drept „imbecili”.

„PSD contesta in Justitie decizia Guvernului de a inchide magazinele dupa ora 18. Este o masura aberanta care doar sporeste aglomeratia si raspandirea virusului. O masura fara fundament luata de un Guvern incompetent! Sau pe romaneste spus, o masura idioata luata de un Guvern de imbecili”, a scris Cristescu.

In februarie, Cristescu a raspuns in bataie de joc cand a fost intrebat de Pro TV de ce nu poarta masca.

Reporter: „Acum cateva secunde nu aveati masca”.
Radu Mihai Cristescu, deputat PSD: „Nu pot sa respir”.
Reporter: „Cum e cu masca la plen?”
Radu Mihai Cristescu, deputat PSD: „E greu, nu pot sa respir”.
Reporter: „Aveti recomandare de la medic?”
Radu Mihai Cristescu, deputat PSD: „Nu, dar e buna ideea dumneavoastra”.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre:

Comentarii: