Cristi Danilet si Alexandra Lancranjan, amenintati: „In nicio alta tara nu s-a mai pomenit asa ceva. Este extrem de periculos ce fac”

news

Doua dintre publicatiile de propaganda ale inculpatilor, „Lumea Justitiei” si „Evenimentul zilei”, lanseaza amenintari la adresa magistratilor care protesteaza in aceste zile, sustinand ca este „extrem de periculos” ce fac. Judecatorul Cristi Danilet si procurorul DNA Adina Florea sunt acuzati ca ii „incita” pe magistrati sa incalce legea.

Intr-un demers extrem de penibil, Lumea Justitiei ii invata pe magistrati ce spun legile, afirmand ca protestul lor are „consecinte grave”.

„Actiunile orchestrate de judecatorul Cristi Vasilica Danilet, fost membru al CSM revocat in mandatul sau, si de procuroarea DNA Alexandra Carmen Lancranjan, cea care a gasit anosta materia drepturilor omului, de incitare a magistratilor la incalcarea statutului lor si a legilor in vigoare sunt extrem de periculoase si pot avea consecinte dintre cele mai nefaste. Tocmai de aceea Lumea Justitiei le semnaleaza magistratilor consecintele grave pe care le pot avea actiunile lor, daca se lasa antrenati in iesiri in strada si greve nelegale de catre Lancranjan, Danilet si alti activisti”, scrie luju.ro.

„In ce tara s-a mai pomenit ca Puterea Judecatoareasca sa ceara Puterii Legislative sa interzica prin lege dreptul Puterii Executive de a emite ordonante de urgenta?”, ameninta luju.ro.

„Din punctul nostru de vedere, dar si al oamenilor de Drept, consecinta actiunilor magistratilor oengisti care ies pe scarile instantelor pentru a protesta este de blocare a activitatii in sistemul judiciar, din cauza unor chestiuni care nu le sunt favorabile lor, cine stie din ce motive!

Caci, oricat de mult am incerca sa dam credit actiunilor magistratilor care ies pe scarile instantelor din tara, nu putem sa nu constatam ca iesirile acestora sunt selective si nu au nimic de-a face cu ideea de Justitie.

Din punctul nostru de vedere judecatori precum Cristi Vasilica Danilet sau procurori precum Alexandra Carmen Lancranjan nu sunt sinceri atunci cand anunta ca ies in strada pentru a proteja valorile Justitiei, in conditiile in care timpul ne-a dovedit ca cei de mai sus protesteaza numai impotriva masurilor Puterii, cand legifereaza ceea ce lor nu le convine, ori cand au loc evenimente care nu le sunt lor pe plac”, mai spun propagandistii de la luju.ro.

Articolul din luju.ro este preluat de Evenimentul zilei, condus de inculpatul Dan Andronic, care ii acuza pe Danilet si Lancranjan ca „incalca” legea.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: