Cristian Ghinea, despre vizita lui Ciolacu la Berlin: „A vorbit prin semne, ca nu stie boaba de limbi straine”

politica

Ministrul Investitiilor si proiectelor europene, Cristian Ghinea, ironizeaza intalnarile pe care Marcel Ciolacu le-a avut la Berlin cu comisari si lideri socialisti din UE, afirmand ca seful PSD „a vorbit prin semne, ca nu stie boaba de limbi straine”. Ciolacu a sustinut ca „PNRR este foarte departe de a fi aprobat de Comisia Europeana in perioada urmatoare”.

„Ciolacu s-a vazut pe hol cu un comisar european si aduce iar vesti catastrofale legate de PNRR. A vorbit prin semne, ca nu stie boaba de limbi straine. Procesul de evaluare a PNRR merge bine.

Daca Ciolacu ar avea un dram de onoare ar raspunde la pariul public lansat de mine: discutam cu demisiile pe masa. Restul e gargara. #OnoareLaPSD?”, a scris Ghinea pe Facebook.

Ciolacu a participat la Berlin la o reuniune a socialistilor europeni, unde s-a intalnit cu comisarul european pentru economie si cu premierul Spaniei.

„PNRR este foarte departe de a fi aprobat de Comisia Europeana in perioada urmatoare. Lucru confirmat inca o data astazi, in discutia avuta cu Paolo Gentiloni, comisarul european pentru economie.

Nu e nimic ‘wow’! Nu e nimic ‘fantastic’! Este doar un alt esec al actualei guvernari! Iar, dupa dezastrul din educatie si din sistemul sanitar, dupa o campanie de vaccinare al carei singur ‘succes’ este ca tot mai putini romani se vaccineaza, amanarea aprobarii PNRR din vina #exclusiva a incompetentilor din guvernul condus de Citu este doar un motiv in plus pentru care MARTI acest guvern trebuie sa plece acasa!”, a sustinut Ciolacu.

Ciolacu s-a plans de PNRR-ul Romaniei si in fata premierului Spaniei.

„L-am felicitat pe Pedro Sanchez, premierul Spaniei, pentru munca extraordinara a Guvernului pe care il conduce in ceea ce priveste Planul National de Redresare si Rezilienta al tarii sale.

PNRR-ul Spaniei a fost al doilea plan adoptat de Comisia Europeana si contine miliarde de euro pentru irigatii, ceea ce pentru Citu si Ghinea a fost o bariera de netrecut.

Planul spaniol a fost facut, insa, de social democrati. Iar acest lucru se vede in masurile de sprijin direct pentru oameni si firmele locale! La noi, dreapta are o singura preocupare: miliardele de euro pentru firmele lor de consultanta!!!”, a mai anuntat Ciolacu.

Ciolacu sustine in CV-ul postat pe site-ul Camerei Deputatilor ca vorbeste franceza si engleza.

Mai mult despre:

Comentarii: