Cristian Ghinea il executa pe Budai, ii pune la indoiala IQ-ul: „Durere, agitatie, balci in PSD. Daca pensionarii vor avea pensia crescuta automat, cum se vor mai putea lauda Ciolacu si Budai ca le cresc ei din pix?”

politica

Postare taioasa a lui Cristian Ghinea, fostul ministru al Fondurilor Europene, la adresa lui Marius Budai, ministrul PSD al Muncii. Ghinea il face „natarau” pe Budai pentru ca nu este in stare sa organizeze cum trebuie o licitatie prin care sa obtina asistenta tehnica pentru reforma sistemului de pensii.

„Ministerul Muncii a cerut bani de asistenta tehnica din PNRR ca sa faca legea pensiilor. Daca ar fi inteligent, ministrul Budai ar face legea fara asistenta, nu il obliga nimeni. Mai ales ca se da expert pe domeniu. Dar e atat de stupid incat nici macar o licitatie pentru asistenta nu poate organiza ca lumea”, a declarat Ghinea, joi.

El si-a reluat mesajul intr-o postare mai ampla pe Facebook, in care il face si „natarau” pe Budai.

„Ministerul Muncii mai face o boacana. Da vina pe mine ca apare asistenta tehnica pentru reforma pensiilor si pentru salarizarea unitara.

Da, in PNRR am inclus reforma pensiilor pentru a le putea mari predictibil. Si am inclus reforma salarizarii bugetare, pentru a face ordine in acest domeniu.

Doua mari dureri ale PSD: daca pensionarii vor avea pensia crescuta automat, cum se vor mai putea lauda Ciolacu si Budai ca le cresc ei din pix?

Daca salariile la angajatii statului sunt aliniate la performanta, cum vor mai putea rasplati clientela de partid?

Durere, agitatie, balci. Ministerul Muncii a cerut asistenta tehnica, zicand ca nu stie sa faca legile astea, ca e complicat.

Daca Budai are alta parere, solutia este simpla: poate face legile astea cu oamenii din minister si sa anunte Comisia ca nu mai are nevoie si ca deci jalonul acesta e ok.

Nu va insista Comisia sa dea banii, Ministerul sau s-a agitat sa ceara. Face economie la buget si croieste legile el, ca e un mare expert si a adus expertii de la PSD (glumesc!).

Scopul PNRR este sa avem legile.

Budai, hai domle, curaj, pune mana si fa-le, nu te mai codi atata. Arata ca facultatea terminata la 30 de ani a fost un accident nefericit si esti un mare expert in viata. Renunta la asistenta tehnica, do it!

Deci, nataraul a facut licitatie pentru asistenta si nu i-a iesit cum trebuie. Nu e clar de ce a respins oferta primita, nu explica public, doar bazaie ca nu e bine.

Nici macar o licitatie pentru asistenta tehnica nu poate organiza ca lumea. Inainte sa fie la guvernare, PSD se plangea ca se dau bani pe consultanta, ma acuzau ca fur consultanta, acum se plang ca nu au consultanta. Ba chiar Ciolacu cerea schimbarea PNRR ca sa elimine asistenta tehnica. Stupid people la butoane!

Evident, totul pare a fi o cacialma ca sa nu faca reformele. Cica nu a gasit consultanti. Fa-le, ma, tu!

Sau poate ca nu a iesit spaga, nu e eligibila din PNRR. Cu Budai nu e clar niciodata daca e stupid sau e ticalos!”, a scris Ghinea pe Facebook.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: ,

Comentarii: