Cristian Ghinea, replica pentru Ciolacu, dupa ce acesta a spus ca „PNRR nu exista”: „Putem afirma cu certitudine ca Marcel Ciolacu e un prost. Omul chiar e atat de prost cum pare”

politica

Cristian Ghinea, PNRR, Marcel Ciolacu, prost

Fostul ministru al Fondurilor Europene, Cristian Ghinea (USR), considerat de multi drept principalul artizan al Planului National de Redresare si Rezilienta (PNRR), care a adus si aduce Romaniei miliarde de euro din fonduri europene, a avut o reactie vehementa la criticile aduse de premierul Marcel Ciolacu.

Premierul a declarat ieri „am dat si eu in cautare sa mi se puna PNRR la dispozitie. Nu exista. Daca ati mai auzit asa ceva, in guvernul Romaniei proiectul PNRR nu exista”.

In replica, Ghinea a scris pe pagina lui de Facebook:

”Putem afirma cu certitudine ca Marcel Ciolacu e un prost. Tocmai a zis la presa ca nu gaseste PNRR-ul. Cu aerul ala jovial, de tablagiu care stie misterele universului, dar nu le zice. De fapt, nu exista nimic dincolo de privirea bovina.

Omul chiar e atat de prost cum pare. PNRR e un document care e pe site-ul MIPE, cum a fost mereu. De altfel, acum o luna Ciolacu se lauda ca a trimis la Bruxelles propunerea de revizuire a PNRR. Adica a revizuit ceva ce nu gaseste? Cum? Inteleg ca poti fi vrajit de propria propaganda, dar totusi exista o limita, unde minciuna devine prostie flagranta.

Marcele, uite, ma: https://mfe.gov.ro/pnrr/

Vai, ce idioti ne conduc!”, a mai scris Ghinea pe Facebook.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: