Cristian Preda, atacat pe strada de o femeie inraita de Antena 3: „Parca fusese muscata de un caine turbat”

politica

Europarlamentarul Cristian Preda anunta ca a fost agresat verbal pe o strada din Bucuresti. O femeie a urlat „taratura ordinara” la adresa sa. Preda a avut numeroase discursuri critice la adresa Guvernului Dancila in Parlamentul European.

„O mostra de cultura civica din Bucuresti. Astept sa traversez. O batrana se apropie de mine.
– Aha, mergi si pe jos?

Dau sa-i spun ca merg doar pe jos. N-apuc insa sa rostesc ceva fiindca o aud strigand de parca fusese muscata de un caine turbat:
– Taratura ordinaraaaa!!!

Multumesc mult iubitei si stimatei tovarase Viorica Dancila si mai ales postului tv Antena 3 pentru rolul jucat in consolidarea atitudinilor democratice din societate…”,  a relatat Cristian Preda pe Facebook.

Pe 15 ianuarie, aflata in vizita oficiala la Strasbourg pentru a prezenta planurile Romaniei in timpul presedintiei Consiliului UE, Dancila s-a aratat nemultumita de faptul ca un europarlamentar roman, Cristian Preda, si-a criticat propriul guvern.

”Ati vorbit despre protestele din Romania din 10 august. Ce spuneti despre protestele din Franta? Ce atitudine aveti dumneavoastra? Eu nu am sa ma refer la acest lucru, pentru ca Franta isi ia propriile decizii. Dar Franta si niciun alt europarlamentar din Franta nu a venit sa critice propria tara aici in Parlamentul European”, a spus Dancila.

Mai mult despre: , ,


Comentarii: