Cristian Tudor Popescu este convins ca protestele vor continua: „Capul acestui sobolan mecanic, numit Iordache, e mult prea putin”

news

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu este convins ca mitingurile vor continua, pentru ca „ca strada va dori ca cineva sa raspunda, guvernul in totalitatea lui”.

„Nu cred ca anuntul premierului va linisti strada, pentru ca, continutul acestor ordonante nu mai este primul motiv pentru care oamenii au iesit in strada.

Oamenii au iesit in strada din cauza batjocurii, a arogantei, din caza acestui gest discretionar, de dispret fata de oameni si fata de simpatizantii PSD, care nu aveau nicio treaba cu acele ordonante. Nu stiau ca asa ceva preocupa PSD.

Domnul Grindeanu, la sfarsitul alocutiunii, a dorit sa o fere un cap multimii, a spus ca va suferi ministerul justitiei consecinte. Capul acestui sobolan mecanic, numit Iordache e mult prea putin.

Eu cred ca strada va dori ca cineva sa raspunda, guvernul in totalitatea lui, pentru ca, cu exceptia remarcabila a lui Florin Jianu, care a inteles sa isi dea demisia spunand ca nu poate gira impostura si minciuna, ca vrea sa isi priveasca copilul in ochi, in vreme ce Grindeanu a spus ca poate se va speria de injuraturile pe sms.

L-ati vazut acum pe Grindeanu premier ce spunea acum 24 de ore in urma: noi, suntem mai multi, avem 2 – 3 milioane de votanti, prin urmare putin imi pasa, si acum vine dansul si abroga ordonanta.

Oamenii au iesit pentru demnitatea lor calcata in picioare, pentru ca au fost tratati ca o turma de o caricatura de Ceausescu numita Dragnea”, a declarat Cristian Tudor Popescu la Digi24.

Foto: Gina Buliga/Facebook

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Comentarii: