Cristian Tudor Popescu, despre anuntul lui Dragnea: „Ceausescu a murit a doua oara. Dragnea, o caricatura sinistra, un mafiot judetean”

news

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu comenteaza acid anuntul lui Liviu Dragnea privind posibilitatea de a retrage ordonanta neagra.

Dragnea a anuntat, sambata, ca este posibil sa ii propuna premierului Grindeanu retragerea ordonantei de modificare a legislatiei penale. „O sa propun o solutie de stingere a conflictului pe care sper s-o accepte premierul in legatura cu OUG. Eventual se poate vorbi chiar de abrogarea OUG, daca premierul accepta”, a spus Dragnea.

CTP a comentat ironic declaratiile lui Dragnea: „Imi imaginez pe domnul Dragnea in genunchi in fata domnului Grindeanu, rugandu-l din suflet: abrog-o Sorine”.

„Ce s-a intamplat astazi, dupa un sfert de veac: Ceausescu a murit a doua ora. Din aceasta zi Romania nu mai este ceausista. Este cruciada copiilor, care a invins. Si copii nu inseamna doar pustii de 7-10 ani, ci copiii in raport cu parintii. Am trait in Romania parintilor, marcati de perioada comunista, cu frica aceea care-i facea in decembrie 1989 sa le spuna ‘unde va duceti?’. Copiii care au iesit in 1989 in Piata au scapat din nou acum din casele in care fiusesera inchisi de parinti”, a explicat CTP la Digi24.

„Dragnea este o caricatura sinistra a lui Ceausescu, un mafiot de judet care s-a trezit proiectat in functia asta”, a subliniat apoi jurnalistul.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: