Cristiana Anghel, drept la replica: „Bateti campii. Cine v-a spus voua ca sunt eu atat de batrana incat traiesc din pensie? S-a umplut paharul”

news

Fostul senator ALDE Cristiana Anghel a transmis redactiei aktual24.ro un drept la replica in care tine sa precizeze ca grija sa fata de pensiile speciale nu este motivata de teama de a i se diminua pensia de parlamentar.

Precizarile Cristianei Anghel vin in urma aparitiei acestui articol: Cristiana Anghel, furie uriasa dupa ce a aflat ca pensia de parlamentar i-ar putea fi redusa. Ea lanseaza acuzatii grave la adresa Liei Olguta Vasilescu

„In primul rand, parlamentarii nu au pensii speciale. Cititi legea si nu mai ‘cantati’ dupa ureche, ca falsati groaznic.

In al doilea rand, cine v-a spus voua ca sunt eu atat de batrana incat traiesc din pensie?!

In al treilea rand, faceti-mi dovada faptului ca as fi depus vreodata vreo cerere la Parlament pentru acordarea indemnizatiei de pensionar parlamentar.

Ce spun eu pe pagina mea de fb este faptul ca problema pensiilor speciale a fost apanajul regimului Boc-Basescu. Iar PSD se sinucide atunci cand bate cararile PDL-ului.

Dreptul la libera exprimare o fi liber conform Constitutiei dar are conditionari. Stirea trebuie sa fie corecta si completa si sa nu prejudicieze dreptul la onoare sau imagine publica al cuiva.

Repet. Voi bateti campii. Si o faceti cu buna stiinta si rea credinta. Adica mintiti. Nu este prima oara in ceea ce ma priveste. Dar, de data aceasta, s-a umplut paharul”, a scris Anghel in dreptul la replica.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: