Cristiana Anghel i-a gasit pe cei vinovati pentru ca nu a intrat in Parlament: „Mi-au furat locul din Camera Deputatilor”

actualitate

Cristiana Anghel sustine ca nu a reusit sa intre din nou in Parlament pentru ca PMP i-ar fi „furat” locul. Ea spune acum ca redevine „cetatean protestatar”.

Ea postat pe Facebook o imagine din vremea in care facea greva foamei si spune ca a redevenit „vetatean protestatar”.

„Va intrebati de ce postez cu aceasta imagine. Pentru ca am redevenit cetateanul protestatar… Locul in Camera Deputatilor a reusit sa mi-l fure PMP-ul domnului Basescu, dar legile initiate de mine si despre care presa care ”ma iubeste” spunea ca sunt populiste, traiesc. S-au spus multe minciuni despre mine in acesti patru ani. Dar adevarul va iesi la suprafata, sunt convinsa. Astazi va fi aprobata in Camera decizionla una dintre cele mai dragi sufletului meu: pensionarii nu vor mai plati asigurari de sanatate si o parte a pensiilor nu vor mai fi impozitate (forma initiala era ca niciun pensionar sa nu mai plateasca impozit, eliminandu-se astfel o discriminare crasa). Am terminat mandatul fiind clasata de SAR (Alina Mungiu) pe primul loc la activitate parlamentara in Senat… Am muncit cu credinta si speranta. Ma rog Bunului Dumnezeu ca si celelalte legi initiate sa nu fie aruncate la lada de gunoi. Pentru ca sunt din suflet, pentru sufletele ”amaratilor” uitati de guvern…”, a scris Anghel.

Cristiana Anghel a candidat pentru un loc de deputat pe listele ALDE din Caras-Severin.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

 

Mai mult despre: ,

Comentarii: