Cristiana Anghel, inca un SCANDAL in Senat. S-a certat cu „niste doamne frustrate care au innebunit”

actualitate

Comisia de Sanatate din Senat a respins marti initiativa legislativa care prevedea redefinirea spatiului inchis si infiintarea cluburilor de fumatori, printre initiatorii proiectului regasindu-se Cristiana Anghel si Daniel Fenechiu.

Raportul de respingere a fost votat de toti membrii Comisiei de Sanatate. Potrivit proiectului de lege, prin spatiu public inchis se intelege „orice spatiu accesibil publicului sau destinat utilizarii colective, indiferent de forma de proprietate ori de dreptul de acces, care are acoperis, plafon sau tavan si care este incadrat de pereti de jur imprejur, indiferent de natura acestora sau de caracterul temporar sau permanent”.

Suparata foc, Cristiana Anghel a izbucnit: ”Eu m-am saturat de niste doamne frustrate de viata”.

Senatoarea Cristiana Anghel i-a caracterizat pe cei care se opun proiectului de lege pentru redefinirea spatiului inchis unde este interzis fumatul drept ”niste frustrati”, afirmand ca interzicerea fumatului are efecte adverse.

”Eu m-am saturat de niste doamne frustrate de viata – au prea multi bani si au innebunit, nimeni nu le-a intrebat cum au facut banii – care cred ca poti sa interzici la modul acesta fumatul. Sunt studii care spun foarte clar: in baruri nu se mai fumeaza, in schimb se consuma etnobotanice la greu, ori alea fac mult mai mult rau”, a declarat Cristiana Anghel, initiatoare a proiectului de lege antifumat.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

 

Mai mult despre: , ,

Comentarii: