Cristiana Anghel: „Nu voi fi o doamna cu manusi”. A fost data afara din sala Senatului

politica

Cristiana Anghel a fost data afara, miercuri, din sala Senatului, dupa ce a vociferat si tipat in timpul discursului premierului Dacian Ciolos.

In timp ce Ciolos oferea explicatii de la tribuna Senatului in legatura cu evacuarea Antenelor, Cristiana Anghel a inceput sa tipe.  Ea a vociferat, de mai multe ori,astfel ca premierul i-a atras atentia si a rugat-o sa il asculte. Cu toate acestea, ea a continuat. In aceste conditii, seful Senatului a rugat chestorii sa o scoata din sala, dupa care Anghel s-a ridicat si a plecat.

Anterior, in timpul propriului discurs sustinut in fata senatorilor, Anghel a declarat ca nu va fi „o doamna cu manusi” si l-a acuzat pe Ciolos ca se afla in fruntea unui guvern al „tradarii nationale”.

„Eu nu am sa fiu astazi o doamna cu manusi. Voi spune exact ceea ce gandesc. Vreau sa ma uit in ochii dumneavoastra pentru ca aparent domnul Ciolos pare un om bun. Cand te uiti la dumnealui zici ca poti sa-l pui la rana pentru ca iti face bine. Sa te fereasca Dumnezeu sa-l pui la rana ca mori otravit. De ce spun asta? Pai cum sa vina el si sa ne spuna ca este normal ce se intampla cu ANAF-ul cand el este ombilicat legat de acest caz?”, a spus Cristiana Anghel in Senat.

„Daca domnul de la ANAF este atat de independent, de ce nu s-a dus la Sibiu sa ia casa lui Klaus Iohannis pe care a luat-o prin fals? (…). Sunteti premierul Romaniei, domnule! Sunteti in stare sa va urcati pe cadavre pentru bani si pentru putere. Va spun aceste lucruri in fata”, a continuat ea.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: