Cristiana Anghel s-a dat iar in stamba. Scandal cu alegatorii: „ABJECTA esti tu!”

actualitate

Senatoarea Cristiana Anghel, candidata pe listele din Caras Severin pentru un mandat de deputat, i-a injurat pe doi locuitori din Oravita. Ea a folosit cuvintele „mitocan”, „marlan” si „abjecta”.

Totul a pornit de la o postare pe pagina personala de Facebook a unui oravitean, Cristian Iohan Stefanescu, in prezent producator la Digi FM, cu o experienta de 15 ani in redactia postului german de radio Deutsche Welle, scrie Express de Banat.

„La ALDE, lista deputatilor e deschisa de caracaleanca foamei Cristiana-Irina Anghel“, scrisese Stefanescu, intr-o postare care se referea la partidele care propun candidati proveniti din alte judete pe listele din Caras-Severin. Iata ce a urmat:

Cristiana-Irina Anghel: E greu cu educatia la tine… misogin, marlan, mitocan…

Cristian Iohan Stefanescu: Ce e misogin, va rog? Ca sunteti caracaleanca? Asta e mitocanie? Doamna profesoara, cum se cheama o femeie din Caracal? Nu ati facut greva foamei, doamna? (…) De ce nu ati mai candidat la Craiova? Dar la Caracal, totusi, de ce nu ati candidat?

Cristiana-Irina Anghel: Pentru ca nu fac eu listele. Iar la Caras, pe datele initiale, locul nu era eligibil. Celelalte, da. Iar eu am fost si am ramas cel mai sarac parlamentar…

Cristian Iohan Stefanescu: Iata, un argument imbatabil, doamna Anghel: nu dumneavoasra faceti listele. Doamna, inteleg ca ma percepeti misogin (nu mi-ati dat argumentul pentru misoginismul meu); sunt marlan si mitocan (poate ca, intr-adevar, puteam sa ma exprim un picut mai elegant – dar fara mari exagerari). In fine. Dar chiar ma credeti tampit, doamna? Pozitia 1 pe lista nu este loc eligibil? Sau cumva plecati de la premisa ca ALDE nu va castiga suficiente voturi in Caras? Ca daca e asa, Pierre de Coubertin sa va judece, dar nu vad sensul cheltuirii banilor pe o campanie de la care nu sperati nimic!

Cristiana-Irina Anghel: La Caras pozitia 1 pentru ALDE nu era. La alegerile locale a avut doar 3800 de voturi… M-au trimis pe mine considerand ca sunt singura care pot obtine un scor bun, daca nu-mi frang gatul. Ati putea sa va cereti scuze pentru calificativul din prima fraza si apoi putem sa punem punct insultelor. Eu cred ca daca eram barbat nu v-ati fi permis sa ma insultati…

In discutie au intrat imediat si alti internauti, printre care si o oraviteanca. Caz tipic de ghinion, cand ai de-a face cu un personaj precum Cristiana Anghel.

Oana Oravitan: Abject limbaj au unii politicieni care au pretentia sa fie alesi…

Cristiana-Irina Anghel: Abjecta esti tu cand consideri normal ca o femeie sa fie insultata, si fara drept temei.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

 

Mai mult despre: ,

Comentarii: