Cristiana Anghel traieste pe alta PLANETA: „PRO TV este televiziunea domnului Vintu si manipuleaza. Acolo sunt demoni”

politica

Senatorul ALDE Cristiana Anghel sustine ca PRO TV este condusa de Sorin Ovidiu Vintu si ca manipuleaza publicul in privinta unui proiect de lege initiat de ea prin care cei cu pensii uriase au fost scutiti de impozit.

Anghel s-a enervat dupa ce jurnalistii de la PRO TV au calificat proiectul ei de lege, adoptat marti de catre Senat, ca „populist”.

„Pro Tv nu este televiziunea domnului Vintu, cel care a devalizat FNI?! Oare cate datorii are la bugetul de stat Pro Tv?! Raspunsul: 151,7 milioane de euro. Deviza dumnealor se pare ca vine din negura timpurilor: manipulati, manipulati, manipulati, ceva tot va ramane! O lege reparatorie, absolut constitutionala (inregistrata inca din 20 ianuarie 2016), este considerata populista. Unii chiar sunt demoni cu fata umana…”, a scris senatorul pe pagina sa de Facebook.

Ulterior, dupa ce i s-a atras atentia ca PRO TV are alti proprietari, Anghel a revenit cu completari, insa si acestea sunt departe de realitate. Vintu nu mai are niciun control asupra Realitatea TV de cativa ani, iar Sarbu nu mai este nici el actionar la PRO TV.

Screen Shot 2016-09-07 at 11.09.39

O proiect de lege prin care sunt avantajati cei cu pensii uriase a fost adoptat, marti, de senatori. La propunerea Cristianei Anghel, acestia vor fi scutiti de la plata impozitului.

Proiectul a fost mascat prin grija fata de pensionarii care „au mancat salam cu soia”, insa acestia, care au opensii mici, oricu, nu plateau impozit. Adevaratii beneficiari sunt fostii nomenclaturisti comunisti, securistii si toti cei care acum beneficiaza de pensii uriase. Printre acestia se va numara si Cristiana Anghel, care va beneficia si de pensie speciala.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: