Cristina Tarcea nu mai inghite prostiile lui Tariceanu. Il pune scurt la punct: „Mai are mult de citit si studiat ca sa inteleaga ceea ce comenteza”

politica

Sefa ICCJ, Cristina Tarcea, are o reactie dura dupa ce presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a afirmat ca ar trebui sa lase locul din fruntea ICCJ „cuiva care traieste si gandeste ca in secolul 21”.

„Nu am timp sa comentez datul cu parerea din partea unor persoane care au atat de mult de citit si studiat ca sa inteleaga ceea ce comenteaza”, a declarat, pentru stiripesurse.ro, Cristina Tarcea.

Seful Senatului i-a cerut, miercuri, demisia Cristinei Tarcea.

„Aceste declaratii stupefiante nu sunt scapari, ele devoaleaza mentalitatile unor personaje sinistre ajunse, prin concursuri nefericite de imprejurari, in functii-cheie ale statului. Personaje pentru care drepturile omului sunt un moft ori mai rau de atat. Asa putem intelege si cum au fost posibile tenebroasele protocoale ale Justitiei cu serviciile: pentru ca au emanat din mintile abrupte ale lui Macovei, Kovesi, Stanciu, Coldea, Pruna, Tarcea si ale altora ca ei. Si pentru ca mentalitati atat de viciate e prea tarziu sa mai fie schimbate, solutia e una singura: doamna Tarcea sa ne lase si sa predea locul din fruntea ICCJ cuiva care traieste si gandeste ca in secolul 21”, a afirmat Calin Popescu Tariceanu.

Comentarii: