Cristina Topescu, alaturi de Tudor Chirila, care este linsat de televiziunile PSD: „Daca as fi barbat, s-ar lasa cu pumni”

news

Cristina Topescu isi manifesta solidaritatea cu Tudor Chirila, linsat in aceste momente de televiziunile PSD pentru ca a lovit un barbat care i-a injurat tatal. „Daca l-as avea in fata pe cel care indrazneste sa faca vreo referire la tatal meu, recunosc aici, public, ca i-as trage cate palme as putea eu”, i-a transmis Topescu lui Chirila.

Tudor Chirila a explicat pe Facebook cum a ajuns sa loveasca un barbat care l-a provocat jignindu-l in mod repetat. Artistul a marturisit ca si-a pierdut cumpatul in momentul in care individul i-a atacat tatal, regretatul jurnalist Ioan Chirila: „A inceput sa injure si sa-mi spuna ca taica-miu a fost un securist, ca asa sunt si eu. (…) Injuriile si minciunile la adresa lui taica-miu au pus capac, nu m-am mai putut stapani si i-am tras doua palme“.

Intr-un comentariu pe Facebook, la postarea lui Chirila, Cristina Topescu si-a manifestat sustinerea fata de acesta si a precizat ca ar reactiona la fel daca s-ar afla in fata unei persoane care i-ar jigni parintele, pe regretatul comentator sportiv Cristian Topescu.

„Asta cu tatal meu am auzit-o si eu pe Facebook de multe ori. Daca l-as avea in fata pe cel care indrazneste sa faca vreo referire la tatal meu, recunosc aici, public, ca i-as trage cate palme as putea eu. Daca as fi barbat, s-ar lasa cu pumni. Recunosc, imi asum! Tudor, suntem oameni, nu sfinti, nu ingeri, nu putem intoarce celalalt obraz chiar tot timpul, astea ne sunt limitele“, a scris Cristina Topescu.

Politia Capitalei a anuntat pe 27 martie ca in jurul orei 11.00, prin apel 112, Sectia 1 a fost sesizata de catre un barbat cu privire la faptul ca a avut o divergenta cu un alt barbat, pe care il cunoaste de mai mult timp. Persoana a reclamat ca a fost lovita, insa nu a dorit sa depuna plangere.

Mai mult despre: ,

Comentarii: