Cristina Topescu, „batuta si violata” de „Stiri pe surse” si EVZ. „O porcarie”, reactie furibunda a prezentatoarei

news

Mai multe publicatii online, intre care s-au remarcat stiripesurse.ro si EVZ, au anuntat ca prezentatoarea Cristina Topescu a fost „batuta si violata” la inchisoare, dupa ce a incercat sa fuga din tara inainte de 1990.

Topescu s-a declarat revoltata, spunand ca stirea este falsa si a anuntat ca va da in judecata publicatiile care au difuzat aceasta „porcarie”.

„Dragi colegi, daca va pot numi asa, de data asta e prea mult! Va dau in judecata pe toti cei care ati publicat porcaria asta. Imi atribuiti declaratii pe care nu le-am facut niciodata, din simplul motiv ca nu au nicio legatura cu realitatea. Nu mai aveti nici macar minimum de profesionalism de a va duce la sursa, adica la interviul pe care l-am dat Jurnalului National cu ani in urma, ca sa vedeti ca nu am spus asta niciodata ??? Nu mai aveti, se pare.

De ce nu ma mir ? Nu sunt nici macar furioasa sau revoltata. Sunt doar, o data-n plus, dezamagita de halul in care a ajuns presa in Romania, presa, breasla din care fac si eu parte (lucru de care nu mai pot fi mandra de ceva timp, e adevarat). Da, e trist. Si, asa trista cum sunt, va voi da in judecata. Trebuie sa invatam sa platim cand punem oamenilor in gura lucruri pe care nu le-au spus niciodata. Lucruri grave, nu orice !”, a declarat Cristina Topescu.

Publicatiile stiripesurse.ro si EVZ au sters stirea respectiva dupa aparitia acestor precizari ale Cristinei Topescu.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

 

Mai mult despre: , , ,


Comentarii: