Cristina Topescu, „batuta si violata” de „Stiri pe surse” si EVZ. „O porcarie”, reactie furibunda a prezentatoarei

news

Mai multe publicatii online, intre care s-au remarcat stiripesurse.ro si EVZ, au anuntat ca prezentatoarea Cristina Topescu a fost „batuta si violata” la inchisoare, dupa ce a incercat sa fuga din tara inainte de 1990.

Topescu s-a declarat revoltata, spunand ca stirea este falsa si a anuntat ca va da in judecata publicatiile care au difuzat aceasta „porcarie”.

„Dragi colegi, daca va pot numi asa, de data asta e prea mult! Va dau in judecata pe toti cei care ati publicat porcaria asta. Imi atribuiti declaratii pe care nu le-am facut niciodata, din simplul motiv ca nu au nicio legatura cu realitatea. Nu mai aveti nici macar minimum de profesionalism de a va duce la sursa, adica la interviul pe care l-am dat Jurnalului National cu ani in urma, ca sa vedeti ca nu am spus asta niciodata ??? Nu mai aveti, se pare.

De ce nu ma mir ? Nu sunt nici macar furioasa sau revoltata. Sunt doar, o data-n plus, dezamagita de halul in care a ajuns presa in Romania, presa, breasla din care fac si eu parte (lucru de care nu mai pot fi mandra de ceva timp, e adevarat). Da, e trist. Si, asa trista cum sunt, va voi da in judecata. Trebuie sa invatam sa platim cand punem oamenilor in gura lucruri pe care nu le-au spus niciodata. Lucruri grave, nu orice !”, a declarat Cristina Topescu.

Publicatiile stiripesurse.ro si EVZ au sters stirea respectiva dupa aparitia acestor precizari ale Cristinei Topescu.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

 

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: