Cristoiu, bantuit de obsesii sexuale intr-un nou atac la adresa DNA: „Muierusti nesolutionate/ Fatuce tinand microfonul in mana ca un falus”

news

Editorialistul Evenimentului zilei va publica, marti, un text care abunda de aluzii sexuale, desi subiectul este legat de pretinsele abuzuri ale DNA. Ion Cristoiu are varsta de 70 de ani.

Un fragment din acest text a fost publicat pe pagina de Faceboog a lui Mirel Curea, prim-redactor sef adjunct la EVZ. Curea este foarte incantat de exprimarile porcoase ale lui Cristoiu.

„Mandru ca eu, Mirel Curea, am invatat meserie de la el! Maine in EvZ, poate cel mai bun si cel mai adevarat editorial scris de Ion Cristoiu, un text care va face istorie, sub titlul ‘Un spectacol salbatic de care ar trebui sa ne fie rusine azi: Iesirea in catuse din sediul DNA’”, scrie Curea.

Iata fragmentul din editorialul lui Cristoiu:

„Cind se facea de prime-time, un freamat strabatea cohorta de fatuce din fata usii, ele insele pe cale de a-si gasi in privelistea regizata de DNA rezolvarea frustrarilor provocate de sefii care le inghesuiau prin WC-uri si de patronii care le plateau la mililitru: ‘– Iese!’. Cineva dinauntru, un politist mirosind a usturoi, avea misiunea de a anunta haita din fata usii cind iesea Victima. Restul il stim cu totii. Victima incercind sa ramina demna in fata camerelor de vederi nemiloase si a intrebarilor de catelandre ale fatucelor: De ce ai furat? Nu ti-e rusine? Victima urmarita pina la duba de fatucele tinind microfonul in mina ca pe un falus si urmate de cameramani mestecind alene guma. Si in studiouri, alte muierusti nesolutionate napustindu-se asupra Victimei cu clisee de ciocanitori.”

Ion Cristoiu a realizat, recent, un lung interviu cu infractorul Sebastian Ghita. Prima parte a acestui interviu a fost transmisa concomitent de patru televiziuni: Antena 3, RTV, B1 TV si TVR.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: