Cristoiu, disperat ca Tudorel Toader a spus prea multe in interviu: „A fost o frectie, o pocnitoare”

news

Reactie hazlie a „jurnalistului” Ion Cristoiu dupa ce dezvaluirile lui Tudorel Toader, chiar in interviul pe care el i l-a luat, au luat amploare. Cristoiu este probabil singurul jurnalist din intreaga lume care nu se bucura ca un interviu propriu are un atat de mare impact.

Cristoiu este nemultumit ca Tudorel Toader, in interviul pe care i l-a luat, a spus prea multe, a dezvaluit prea multe. Mai exact, Tudorel Toader, oficial de seama al Regimului Dragnea, a descris atmosfera de teroare din Guvernul PSD si presiunile infernale pe care Dragnea si Tariceanu, ambii inculpati, le-au facut pentru amnistie si teroare. Toader a confirmat astfel tot ceea ce propagandistii anti-DNA, printre care se numara si Cristoiu, au negat vehement in acesti ani.

Citeste si: Mafia in Guvern. Toader nu se mai opreste din vorbit, dezvaluie un jaf de proportii pus la cale de Dragnea: „Atunci am fost sigur ca voi fi demis”

Cristoiu a recunoscut ca nu a dorit sa scoata in evidenta pasajele din interviu referitoare la actiunile lui Dragnea si Tariceanu pentru a obtine ordonanta de urgenta pe amnistie si gratiere. El s-a limitat sa posteze pe YouTube inregistrarea video a interviului de aproximativ doua ore. Prima publicatie care a redat dezvaluirile lui Toader a fost aktual24.ro. Articolul de pe aktual24.ro a devenit viral, fiind distribuit de peste 50.000 de utilizatori de Facebook. Abia a doua zi, marti, au urmat alte cateva publicatii si televiziuni care au redat spusele lui Toader.

„Discutia a pornit absolut intamplator de la mine ca n-am avut ce face. A fost o frectie, o pocnitoare, eu nu am scris nimic. Au venit aia de la Adevarul (aktual24.ro a fost primul site care a redat declaratiile lui Toader) si au scris, au intrebat-o pe Dancila, Dancila a confirmat nu stiu ce. A scris si Anca Alexandrescu nu stiu ce. A fost o pocnitoare. Nu justifica ca presedintele, acum ca ne gandim cu relaxarea, sa vorbeasca despre legile justitiei”, a sustinut nervos, miercuri, Cristoiu.

„E de porc ca nu a spus ca pe Cristoiu TV a aparut”, l-a atacat apoi Cristoiu pe Iohannis intr-o inregistrare pe canalul sau de YouTube.

Cristoiu a sustinut apoi ca dezvaluirile lui Tudorel Toader sunt un „foc mic de paie”.

„Totul a pornit de la interviul meu cu fostul ministru al justitiei Tudorel Toader pe cristoiutv. Am vrut sa inteleg ca istoric de ce a esuat aceasta guvernare PSD. Dezvaluirile dlui Toader au fost preluate in presa. A fost un foc mic de paie si s-a stins. Nu a fost nicio valvataie incat presedintele Romaniei sa ne anunte ca se va lucra la legile justitiei. Nu are nicio legatura. Legile justitiei sunt o alta tema electorala. In zilele urmatoare, masinaria de propaganda a presedintiei, guvernului, serviciilor va avea drept tema asta. O sa o invie si pe Monica Macovei si o sa inceapa o discutie cum a incercat PSD sa omoare justitia si ce reforma vor face ei”, a scris Cristoiu si pe Mediafax.

Mai mult despre: ,

Comentarii: