Cristoiu s-a sucit: „Dragnea, erou al USL. Basescu va fi CONDAMNAT la inchisoare”

news

Jurnalistul Ion Cristoiu dezvolta o noua teorie a conspiratiei, sustinand ca Liviu Dragnea a fost condamnat penru ca in politica sa ramana doar „ofiterii acoperiti si pitifelncii”. El este convins ca si Traian Basescu va ajunge la inchisoare, pentru „a da satisfactie unei parti a electoratului”.

„Condamnarea lui Liviu Dragnea a fost ticluita pentru a mai scoate din joc un politician greu de inghitit de Binomul SRI-DNA, sprijinit de ICCJ. Nu trebuie sa fii prea ager ca sa-ti dai seama ca e vorba de un Plan de tip fosta Securitate in urma caruia in politica si in presa ar urma sa ramina ofiterii acoperiti si pitifelncii. Altfel spus, toti cei care n-ar ave curaj nici sa ridice privirea la Stralucitul Binom SRI-DNA!

Eu am mai spus-o. Deja se vede ce urmareste Planul Schimbarii Clasei politice si a presei prin forta catuselor. (…) ICCJ, cea mai politizata institutie din Romania, un fel de CC al Binomului SRI-DNA, nu-si putea permite sa-l achite pe Liviu Dragnea, cum ar fi trebuit, intr-un proces atit de spectaculos”, scrie Cristoiu pe blogul sau.

El este convins ca si Traian Basescu va avea aceeasi soarta cu Dragnea.

„Aceasta decizie aberanta – Liviu Dragnea e singurul responsabil de Fraudarea unui referendum de catre doua partide, PSD si PNL, de parca in duminica respectiva ar fi fost proclamat dictatorul Romaniei – va avea urmatoarele consecinte:

Cresterea simpatiei fata de Liviu Dragnea si fata de PSD, deoarece electoratul USL considera ca debarcarea lui Traian Basescu justifica si fraudarea. Procesul e posibil pe fondul campaniei duse impotriva lui Traian Basescu de propaganda PSD, avind drept avangarda Parchetul General. Nu numai electoratului PSD, dar si celui PNL, inclusiv PDL, debarcarea lui Traian Basescu in 2012 li se par acum o necesitate istorica.

Sporirea urii fata de Traian Basescu. Pe fondul acestui sentiment, Traian Basescu va fi condamnat si el, cu suspendare, pentru a se da satisfactie unei mari parti a electoratului.

PSD are toate sansele sa cistige alegerile din 2016. Cu o singura conditie: ca Liviu Dragnea sa demisioneze din toate functiile din Guvern si din partid. Din cite-l stiu eu pe Liviu Dragnea, acesta va demisiona. Mai ales c-ar pleca in ipostaza de erou al USL. Sper sa nu ma insel”, a mai spus jurnalistul.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Comentarii: