Cristoiu s-a suparat rau si pe RTV: „Doar beat te poti uita la Romania TV. Chiar asa rau am ajuns, sa ma uit la RTV?”

news

Suparat ca nu mai este invitat la Romania TV, Ion Cristoiu a atacat, miercuri, acest post de televiziuen, sustinand ca se poate uita la RTV doar daca este „beat”.

„Am sunat sa intreb, cand intra ala (Klaus Iohannis n.red.), ai spus ca intra la 14.00. Ma faci sa ma uit la Romania TV? Chiar asa rau am ajuns? La ora asta nu se bea si nu te uiti la Romania TV. Eventual te uiti pe la 12 noaptea, cand esti beat, ca sa nu fii constient de ce transmite Romania TV”, a spus Cristoiu intr-o inregistrare pe YouTube.

Ion Cristoiu s-a certat in aprilie la Romania TV cu Dan Andronic, cu care colabora la EVZ, dupa care nu a mai fost invitat la postul lui Sebastian Ghita.

„Ori parea drogat, ori parea cu misiune”, a spus Cristoiu despre Andronic.

”Am avut o disputa, a venit cu o misiune, de acasa, din familie, cine i-a dat-o, de a se contrazice cu mine. Eu stiu, e o tehnica veche, eu o cunosc. Colaboram, am decis sa nu mai colaborez. Ori parea drogat, ori parea cu misiune.

(…) M-a suparat rau de tot Dan Andronic, nu mai colaborez, chiar asa, sa ma ia peste picior? Misiunea lui nu era sa polemizeze, ci ca eu sa nu zic nimic. Eu spuneam ca e intuneric, el ca e lumina. Cum sa te contrazici cu omul? Ca e intuneric! Daca era Ioana Ene Dogioiu sau Orcan, ziceam, nu intram. Nici nu apuc sa deschid gura, ca Dan Andronic, hop!, pe mine. Nu mai colaborez si nu ma intereseaza, pana cand, peste un an sau doi, pana la sfarsitul lumii, ma va lamuri”, s-a plans Cristoiu.

Mai mult despre: ,


Comentarii: