Cristoiu transpira sa-si merite banii penalilor: „Sa se dea amnistia, 100.000 de oameni devin liberi. Nu mai pot fi santajati”

news

Ion Cristoiu a cerut, miercuri seara, la Antena 3, ca GUvernul PSD-ALDE sa dea ordonanta de urgenta pe amnistie si gratiere pentru ca astfel „100.000 de oameni din Romania sa devina liberi”.

Cristoiu a declarat ca este „un adept neconditionat al acestei ordonante”.

„Eu sunt un adept neconditionat al acestei ordonante. De ce? Pentru ca in momentul in care ea se da devin liberi cel putin 100.000 de oameni in Romania – adica politicieni, primari, jurnalisti. Liberi de vulnerabilitati. Multa lume confunda efectele cu cei care au procese. Nu! In acel moment, orice posibilitate de santajare a unui politician de catre sistem cu dosarul s-a terminat.

Revin in prim plan oameni pentru care s-au cheltuit milioane de euro sa fie scosi din joc: Oprescu, Nastase etc. La ora actuala, sistemul are o chestiune de viata si de moarte sa nu se dea aceasta ordonanta pentru ca nu ar mai stapani nimic”, a spus Ion Cristoiu.

Cristoiu este angajat permanent la ziarului Evenimentul zilei, al carui patron de fatada, Dan Andronic, este trimis in judecata de DNA in mai multe dosare. Patronul real al publicatiei, Elena Udrea, a fost si ea condamnata cu executare in urma unui dosar intocmai de DNA.

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: