Criza escaladeaza. Antena 3 anunta ca PSD a respins demisiile lui Shhaideh, Plumb si Cuc. Tudose ar trebui sa demisioneze

news

Surse citate de Antena 3 anunta ca CEX a a respins demisiile lui Shhaideh, Plumb si Cuc. Daca Tudose isi mentine promisiunea, atunci va fi nevoit sa demisioneze.

Cei trei si-au depus demisiile in fata membrilor CEX. Fiecare dintre demisii este supusa votului. Marius Pieleanu a confirmat, sustinand ca a disucat cu membri de frunte ai PSD, ca demisiile vor fi respinse.

Screen Shot 2017-10-12 at 22.18.40

Premierul Tudose a anuntat anterior ca va demisiona daca partidul nu accepta sa fie remaniati cei trei ministri.

Presedintele Iohannis a avertizat, joi, ca este posibil sa nu mai nominalizeze un nou premier din partea PSD.

„Trebuie sa fim foarte seriosi aici. Daca si acest Guvern ar cadea, atunci cu siguranta ar trebui sa-mi pun intrebarea la modul extrem de serios daca PSD ar mai avea capacitatea sa guverneze. Deocamdata nu suntem in aceasta situatie”, a spus Iohannis, dupa o vizita efectuata la fabrica Ford din Craiova.

El a sustinut ca un guvern tehnocrat nu ar mai fi o solutie.

„Un guvern de tehnocrati nu este o solutie pe termen mai lung. Asta am spus-o si atunci cand am instalat un guvern tehnocrat, care la momentul acela a fost o solutie rezonabila. Acum suntem la putin timp dupa alegeri, avem un partid care a castigat alegerile, acum nu are decat sa performeze, orice altceva sunt discutii puerile care nu-si au rostul. Cine a castigat sa-si faca treaba, sa guverneze, sa produca rezultate”, a declarat Iohannis.

Seful statului a subliniat ca Guvernul „trebuie sa-si vada de treaba, sa produca rezultate, ca sa avem rezultate sustenabile”.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: