Crize politice in Europa, Kremlinul sustine ca nu are nicio vina: „Nu ne vom amesteca in niciun fel si nu avem nicio legatura cu aceasta”

externe

kremlin

Kremlinul a dezmintit vineri ca ar avea vreo legatura cu crizele politice care au loc in mai multe tari europene, cum ar fi Italia sau Regatul Unit, transmite EFE, citata de Agerpres.

”Este vorba despre o chestiune interna a acestor tari, nu ne vom amesteca in niciun fel si nu avem nicio legatura cu aceasta”, a declarat purtatorul de cuvant al presedintiei ruse, Dmitri Peskov, in conferinta sa de presa zilnica.

Peskov a insistat ca ”nu mai are nimic de adaugat”, atunci cand a fost intrebat despre situatia politica din Italia si din Regatul Unit.

Demisia premierului italian Mario Draghi a fost respinsa joi de seful statului, Sergio Mattarella, care l-a trimis in parlament miercurea viitoare pentru a verifica daca mai dispune de o majoritate suficienta ca sa continue in fruntea guvernului.

Omologul sau britanic, Boris Johnson, a demisionat la 7 iulie, dar va continua in functie pana cand formatiunea pe care o conduce, Partidul Conservator, isi va alege un nou lider.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: ,

Comentarii: