CTP a gasit singurul om politic dedicat cu adevarat „tarii si oamenilor”: „Doamna Violeta Alexandru este o persoana de buna intentie si buna constiinta in postul de ministru”

analize

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a declarat, luni, la Europa FM ca singurul politician care este dedicat in acest moment binelui public este Violeta Alexandru, ministrul Muncii.

„Puteti sa-mi dati un om din Guvern si Parlament care sa fie interesat de aceasta tara si de oameni?”, a fost intrebat CTP de catre un ascultator.

„Din ce am vazut pana in momentul de fata, consider ca doamna Violeta Alexandru, ministrul Muncii, este o persoana de buna intentie si buna constiinta in postul de ministru. Cred ca si in orice alt post din administratie, aceasta doamna mi se pare potrivita prin modul dedicat si curajos in care lucreaza”, a declarat CTP la Europa FM.

Intrebat daca o vede pe Violeta Alexandru drept candidat la Primaria Bucuresti, CTP a confirmat.

„Da, o vad, este un om care se vede ca munceste, incearca sa ia niste masuri nu neaparat placute si populare, ci necesare pentru restructurare, care bineinteles ca starnesc nemultumirile unora”, a mai spus CTP.

Vezi raspunsul lui CTP de la minutul 17.10:

Mai mult despre: ,


Comentarii: