CTP anunta ca nu mai vrea sa se intalneasca vreodata cu Iohannis: „Din punct de vedere uman, ii detest pe toti trei: Iohannis, Citu si Orban”

analize

Cristian Tudor Popescu a comentat taios Congresul PNL care se desfasoara sambata la Bucuresti. El a anuntat ca a refuzat sa participe, desi a fost invitat, spunand ca este „un teatru, un spectacol prost, un spectacol de balci”.

„Acest congres trebuia sa se desfasoare chiar daca ar pieri tara, cam asta a fost lozinca acestui congres PNL. Problema e ca tara chiar incepe sa piara.

Puteati sa imi spuneti ca e vorba de teatru, ca si acolo s-ar incadra cu 50%, ca asta e justificarea. E un teatru, un spectacol prost, un spectacol de balci. Problema e cat ne costa biletele, cat ne costa pe noi, cei care ne uitam, si chiar si pe cei care nu se uita. Cu totii vom plati biletul, il platim deja, iar biletul e pana la cer.

Exista 3 persoane implicate in povestea de maine: Klaus Iohannis, Citu si Orban. Din punct de vedere uman, eu nu as vrea vreodata sa intalnesc unul dintre acesti oameni. Nu vreau sa stau de vorba cu ei, nu vreau sa am de-a face cu ei. Din punct de vedere uman, ii detest pe toti trei.

Insa, in 30 de ani, am tot fost nevoit. Niciodata nu am avut o alegere clara in care sa spun ‘Da, omul asta este cinstit, inteligent, bine intentionat, vrea sa faca bine Romaniei’ si sa votez cu inima impacata. Intotdeauna am avut de ales dintre doua persoane mai mult sau mai putin detestabile, pentru mine, din punct de vedere uman.

Democratia este dura. Trebuie sa votezi. Asta e, asta e oferta. In clipa de fata nu discutam despre alte persoane la conducerea PNL, decat Citu si Orban. O a treia solutie nu exista, trebuie sa alegi dintre cei doi”, a declarat CTP la Digi24.

El a mai spus ca singurul castigator al evenimentului este patronul localului de la Romexpo care vinde mici.

Stim scopul acestor doi domni care se bat, pentru ca ar mai lipsi putin sa se bata si la propriu, avand in vedere la ce s-a ajuns, dar inca mai au timp in seara asta sau la noapte. M-au intrebat destui cetateni cine castiga: Orban sau Citu? Am un castigator, un mare castigator. Nu stiu cum il cheama, este patronul localului de langa Romexpo, pe care il stim de ani de zile, este traditional. Localul unde se mananca mici si se bea bere cand sunt diverse evenimente.

Am vazut zilele astea un reportaj cu el. Omul era iluminat, transfigurat si a comandat o tona de mici si pastrama, cu ocazia acestui congres cu 5.000 de oameni. Isi va face vanzarile pe o luna de acum inainte. Iata marele si sigurul castigator al congresului PNL.

Am fost si eu invitat, am primit o invitatie de la Secretariatul General al PNL. M-as fi dus si eu, nu am mai fost de mult timp printr-o menajerie d-asta politica”, a mai spus CTP.

Liberalii se reunesc in congres, sambata, pentru a alege noul presedinte al PNL, dintre actualul lider, Ludovic Orban, si premierul Florin Citu.

La reuniunea liberalilor, care se va desfasura la Romexpo incepand cu ora 11,00, sunt asteptati 5.000 de delegati din toata tara.

Presedintele Klaus Iohannis si-a anuntat si el prezenta la Congresul PNL.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: