CTP anunta ce il asteapta pe Iohannis dupa aceasta seara: „Televiziunile de propaganda vor pune tunurile pe el”. Ce i-a deranjat pe penali atat de tare

politica

Cristian Tudor Popescu anunta ca Iohannis se va confrunta cu atacuri foarte dure, din aceasta seara, din partea „coalitiei de guvernare, a unor membri ai guvernului, din partea televiziunilor de propaganda”. El subliniaza ca Iohannis este „singura forma de opozitie politica credibila la actuala guvernare”.

„Presedintele Iohannis se constituie, in clipa de fata, ca singura forma de opozitie politica credibila la actuala guvernare si la actuala coalitie, pentru ca asa-zisele partide de opozitie continua sa nu conteze. Luarea de pozitie a presedintelui este, in cea mai mare masura, justificata de un principiu care unifica tot ceea ce a spus: problemele justitiei se rezolva in justitie. Asta este esenta, pentru ca o gramada persoane si de institutii din afara justitiei doresc sa rezolve problemele justitiei in locul organismelor existente si abilitate in cadrul sistemului judiciar din Romania. Adica problemele justitiei sa le rezolve ministrul justitiei, o persoana numita politic, sa le rezolve parlamentul, care are atributii legislative. Parlamentul nu face justitie, parlamentul face legi cu care functioneaza justitia”, a spus Cristian Tudor Popescu.

„Toate aceste institutii – guvernul, parlamentul, partidele de guvernare: PSD, ALDE – doresc sa se substituie justitiei. Justitia are problemele, dificultatile si neajunsurile ei grave, dar ele nu pot fi rezolvate de catre alte puteri in stat, ci trebuie rezolvate in interiorul justitiei de organismele abilitate: Inspectia Judiciara, CSM-ul. Sunt organisme care pot lua masuri. De aceea este justificat ceea ce a spus presedintele Iohannis. Acum se vor pune tunurile pe domnul Iohannis din partea coalitiei de guvernare, a unor membri ai guvernului, din partea televiziunilor de propaganda. Se va trece la un tir mult mai intens asupra presedintelui Iohannis. Pana acum nu s-a pronuntat presedintele si atunci au fost atacuri sporadice. Acum, ele se vor intensifica”, a subliniat jurnalistul.

Cristian Tudor Popescu a mai spus ca presedintele ii vizeaza direct pe liderii PSD si ALDE atunci cand spune ca penalii n-ar trebui sa fie la conducerea statului. „Nu e o aluzie, e direct. Si nu e numai la Liviu Dragnea, este si la domnul Tariceanu, care este si trimis in judecata”, a mai spus jurnalistul.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: