CTP, cea mai buna reactie fata de jignirile lui Badalau la adresa romancelor: „Marlan ordinar si alienat mintal”

analize

Reactie usturatoare a lui Cristian Tudor Popescu fata de declaratiile jignitoare ale lui Niculae Badalau fata de romancele care lucreaza in strainatate.

„Domnul acesta, pe langa faptul ca face parte din acelasi trib cu Dancila si Ciolacu, ati vazut ce dialect vorbeste. Te intrebi daca nu ai avut un accident vascular, ca nu intelegi ce vorbesc. Pe domnul Ciolacu l-ati auzit sa se delimiteze?

Nu e vorba numai de acest marlan ordinar si alienat mintal, dupa cum vorbeste, este vorba si de intreaga conducere a PSD. Nu ati auzit nicio delimitare, credeti ca o sa auziti pe cineva? Toti gandesc in mod sincer asa. Pana in adancul sufletului lor, ii considera pe cei din diaspora niste tradatori de tara, niste dusmani, niste straini, nu ii considera romani.

(…) Si domnul Ciolacu are un discurs de alienat mintal, este vorba de niste intersectii ale neuronilor, are niste conexiuni gresite ale neuronilor”, a declarat CTP la Digi24.

Badalau a declarat vineri, intr-o conferinta de presa la Giurgiu, ca doar o mica parte dintre romanii din Diaspora sunt ”legali”, restul fiind ”fetele alea de le duc astia”.

„Ei au 700.000 de oameni avem care au domiciliu, pasapoartele alea cu domiciliu, care-s legali. Restul pana la 3-5 milioane, ca se vehiculeaza tot felul, sunt fetele alea de le duc astia”, a declarat Badalau intr-o conferinta de presa la Giurgiu.

In 2018, Badalau o aparut intr-o inregistrare video la o petrecere din Giurgiu in care romanii din Diaspora erau batjocoriti de catre manelisti. „Pentru nasul Nicu Badalau si pentru tot PSD-ul”, au spus manelistii inainte de a canta o melodie cu versurile „sa vina Diaspora, ca noi ne p…m pe ea”.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: