Categories: news

CTP, confruntat cu un act sinistru de violenta: „Voi reclama cazul la Politie, fara mari sperante ca va fi gasit vreun faptas”

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu anunta ca mormantul parintilor sai a fost vandalizat. El crede ca acest act de violenta are legatura cu activitatea sa. „Sentimentul ca ura creste mereu, de la o zi la alta, e tot mai puternic…”, a scris CTP in Republica.

„Parintii mei sunt inmormantati intr-un cimitir din periferia Capitalei, in religia ortodoxa, asa cum au dorit. Ceea ce n-are nicio legatura cu ideile subsemnatului despre religie, biserica si reprezentantii ei.

Azi am fost acolo sa aprind o lumanare. Nu mi-a venit secunde bune sa-mi cred ochilor cand am vazut crucea turnata in beton facuta bucati in jumatatea de sus, partea tatalui meu, a carui poza am reusit s-o recuperez, nefiind distrusa in intregime. Partea de jos, cu poza mamei, a fost probabil prea compacta ca sa poata fi sparta”, a scris CTP.

El este convins ca totul are legatura cu pozitiile sale publice fata de anumite „inalte fete bisericesti”, pentru ca „iciun alt mormant din cimitir nu a fost atins”.

„Voi reclama cazul la Politie, fara mari sperante ca va fi gasit vreun faptas. Sentimentul ca ura creste mereu, de la o zi la alta, e tot mai puternic…”, a mentionat CTP in Republica.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Operatiunea „Podul Crimeii”. Moscova dezvaluie ca ucrainenii au folosit combustibil solid de racheta in atacul asupra podului

Ziarul rusesc Kommersant, citand surse din cadrul investigatiei, a dat publicitatii modul in care fortele…

8 ore ago

Oferta educationala din partea militiei houthi: Studentii suspendati din cauza protestelor la universitatile americane isi pot continua studiile la Universitatea din Sanaa

Militia houthi din Yemen, aliniata cu Iran, care a perturbat transportul mondial pentru a-si manifesta…

10 ore ago

Oficiali ai Hamas si directorul CIA se vor intalni cu mediatorii egipteni pentru a discuta cea mai recenta propunere pentru un armistitiu

O delegatie a gruparii militante palestiniene Hamas se va afla, sambata, la Cairo, a declarat…

10 ore ago

ONU trage un semnal de alarma cu privire la noi legi din Spania care ar putea reabilita epoca Franco

Noile legi propuse de guvernele de coalitie regionala de dreapta si de extrema dreapta din…

10 ore ago

Armata americana anunta ca, din cauza vremii nefavorabile, va asambla debarcaderul pentru Gaza intr-un port israelian

Armata americana a anuntat, vineri, ca intrerupe temporar constructia unui debarcader in largul coastei Gaza…

10 ore ago