CTP demonstreaza impecabil ca Razvan Cuc a mintit: „Asta inseamna ani grei de puscarie”. Infractiunile comise de Cuc

analize

Cristian Tudor Popescu a declarat sambata, intr-o interventie la Digi24, ca incercarea ministrului Cuc de a retine la sol avioanele TAROM care aduceau parlamentari la Bucuresti in ziua motiunii de cenzura reprezinta „un act de terorism” si „un atentat la siguranta nationala”.

„Tara noastra e tara noastra. Tara de balada, de pot sa spun. Eu nu am vrut sa comentez acest caz, pentru ca am spus ca nu am elemente de proba, fie si rationale, nu neaparat materiale. Acum am.

Primul element este fata acestei femei, expresia acestei femei, Madalina Mezei, cand a aparut public si si-a spus povestea. Aceasta doamna nu este vreo mare luptatoare pentru dreptate, militanta anti-coruptie, nu o da constiinta afara din casa. Nu de asta a venit sa spuna ce spune. Este o femeie din sistem care doar pentru ca a comis acest domn Cuc aroganta cretina de a o da afara a iesit acum sa spuna ce spune. In mod evident este speriata, este gatuita si tocmai asta ma face sa cred ca chiar asta s-a intamplat, domnul Cuc asta i-a cerut.

Dar au aparut si alte argumente de natura logica, care duc spre asta, anume faptul ca i-a cerut lista parlamentarilor care isi rezervasera bilete. Nu are voie sa faca asa ceva in calitate de ministru, si politic, intr-un guvern impotriva caruia era o motiune de cenzura, nu exista niciun motiv pentru care sa fi cerut lista parlamentarilor care isi rezervasera bilete pe cursele respective.

Apoi, Cuc pretinde ca Mezei i-a solicitat urgent intalnirea, ca are sa-i comunice lucruri importante. Carevasazica, s-a intalnit cu ea pe strada, noaptea, la 11, cine? Ministrul se intalneste cu subordonata, care il cheama ea, pe strada, noaptea, la 11 si el vine. Un individ atat de plin de el ca se revarsa, cum este acest Cuc, adica ministrul, raspunde la ordinul subordonatei sa vina noaptea la 11 pe strada.

Evident ca e aberant. Daca avea o problema, reactia absolut normala a ministrului era: «Vino la birou, sa discutam sau discutam la telefon».

Care era problema, daca era vorba de chestiuni legale si legate de serviciu sa discute la telefon. De ce trebuia sa se intalneasca pe trotuar la 11 noaptea? Aici nu are absolut nicio aparare acest Cuc.

Mai e ceva relevant: doamna Mezei este inconstienta. Ea relateaza ca atunci cand Cuc i-a cerut asta a refuzat, aducand ca argument faptul ca pilotii sunt piloti TAROM, barbati adevarati si nu o vor asculta, ei isi vor respecta meseria si vor conduce avioanele.

Doamna nu realizeaza ca pana sa ajunga la considerente de felul asta de barbatie si independenta a pilotilor TAROM era vorba si este de sabotarea economiei nationale, de un atentat la siguranta nationala si in ultima instanta, un act de terorism. Deturnare de avion. Asta inseamna sa tii un avion la sol. Deci, cu totul, asta inseamna ani grei de puscarie.

Ce o sa rezulte din toate povestea, nu stiu, cerceteaza DNA-ul. Tot ce pot sa va spun este ca fiecare ora petrecuta de acest Cuc la Transporturi inseamna pentru Dancila sa fie demisa la patrat de opinia publica”, a spus Cristian Tudor Popescu la Digi24.

Mai mult despre:

Comentarii: