CTP, dezgustat de minciunile lui Ciolacu si ale liderilor PSD: „Este fascinanta capacitatea acestor oameni de a minti fara sa tresara, in vazul intregii tari”

analize

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu s-a declarat dezgustat de modul in care liderii PSD mint, „fara sa tresara”, in legatura cu pretinsa lor lupta pentru apararea democratiei din Romania.

„Este fascinanta capacitatea acestor oameni de a minti fara sa tresara, in vazul intregii tari, asta este o calitate exceptionala. Sa nu ai un moment de jena, de sovaiala. Intotdeauna se vehiculeaza sentimente din cele mai nobile, dragoste fata de popor, daruire fata de natiune.

Daca ai un cap cat de cat limpede si iti dai seama ce este in spatele acestor vorbe.

Zbiara dansii ca se incalca flagrant cele mai elementare reguli ale democratiei, pentru ca se schimba regulile in timpul jocului. Asta fac acum, inainte de alegerile europarlamentare, acelasi PSD, in afara de Dragnea sunt tot aia, se chinuiau in toate felurile sa suceasca gatul referendumului lui Iohannis, sa schimbe regulile astfel incat oamenii sa nu voteze la referendum. Acum vin ca si cum ei au fost aparatorii democratiei de cand se stiu, nu clipeste domnul Ciolacu.

De ce ii intereasza acum respectarea democratiei, pentru ca stiu ca in doua tururi ar avea probleme foarte mari. Daca n-ar sti, nu i-ar interesa, nici democratia, nici incalcarea regulilor”, a declarat CTP la Digi24.

Mai mult despre:

Comentarii: