CTP dezvaluie o discutie privata cu Iohannis despre Orban: „Domnul Iohannis a spus: ‘O sa-l las sa-si faca numarul'”

politica

Cristian Tudor Popescu a dezvaluit, sambata seara, dupa congresul PNL o discutie privata pe care a avut-o cu Klaus Iohannis din 2014 in legatura cu Ludovic Orban.

„Dansul a venit la redactie. Discutia era in legatura cu Crin Antonescu, el avea un traseu absolut aiuritor atunci. Eu spun: ‘Si ce veti face cu Ludovic Orban?’. Domnul Iohannis a spus: ‘O sa-l las sa-si faca numarul’. Si l-a lasat”, a dezvaluit CTP la Digi24.

CTP a mai spus ca scandalul de la congresul PNL a afectat si mai mult imaginea partidului.

„A mai pierdut 1-2 procente azi in ochii publicului larg. La acest congres, presedintele PNL Klaus Iohannis a fost reales”, a continuat CTP.

Nu s-a vazut asa ceva la niciun partid, niciodata in 30 de ani, nivelul asta atat de jos, cu huiduieli”, a subliniat CTP.

Ludovic Orban a declarat, sambata seara, ca luni ii va transmite lui Florin Citu demisia din functia de presedinte al Camerei Deputatilor.

„Il felicit pe Florin Citu pentru alegerea ca presedinte al PNL. De-a lungul carierei mele am aparat valorile liberale, voi ramane consecvent, imi voi pastra convingerile.

Va anunt de acum ca demisia mea din functia de presedinte al Camerei Deputatilor va fi luni pe masa presedintelui ales al PNL, Florin Citu.

In momentul de fata intre Ludovic Orban si Klaus Iohannis nu mai exista niciun parteneriat”, a declarat Orban la finalul congresului.

„Nu eu trebuie sa accept demisia, se da la Parlamentul Romaniei”, a anuntat Citu.

Florin Citu a castigat sambata mandatul de presedinte al Partidului National Liberal.

Florin Citu a obtinut 2.878 de voturi „pentru” din partea delegatilor la Congresul PNL, iar Ludovic Orban – 1.898 de voturi „pentru”.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: