CTP: „Eu o sa votez cu creierul, nu cu inima, cand ma voi duce la vot. Voi pune stampila corect”

analize

Cristian Tudor Popescu a anuntat ca, la alegerile de astazi, voteaza „cu creierul, nu cu inima”.

„E votul de duminica. Mie, din punct de vedere uman, nu-mi plac, nu am nicio legatura si nici nu vreau sa am cu aceasta doamna si cu acest domn. Nu vreau! N-as vrea sa-i intreb nimic, n-as vrea sa am nicio incercare de comunicare cu ei decat daca sunt silit de meserie. Facem parte din trei filme cu totul diferite. Asta nu ma va impiedica sa ma duc la vot”, a spus CTP la Digi24.

El a explicat ca un absenteism mare este ceea ce si-ar dori PSD, pentru ca l-ar favoriza. „Acum, cuvantul de ordine al varfurilor propagandei de pe televiziunile PSD nu e ‘Votati Dancila’, este: ‘Ce sa mai mergem la vot, domnule? Nu mai mergem! Toti sunt o apa si-un pamant, oricum castiga Iohannis!’. Asta e lucrul cel mai periculos in momentul de fata si asta fac. Sper sa nu cadeti in capcana asta”, a punctat CTP.

„Eu voi merge la vot, dar nu voi vota cum vrea muschiul meu. Muschiul meu, adica asta de aici (arata spre inima – n.r.). Este un muschi asta, asta care bate. Bate, bate tot timpul, nu face nimic altceva, e o pompa, un muschi. Eu nu votez nici cu ventriculul stang, nici cu coronarele. Eu o sa votez cu creierul, nu cu inima, cand ma voi duce la vot. Nici nu voi lasa votul alb, nici nu-l voi anula, voi pune stampila corect”, a incheiat gazetarul Cristian Tudor Popescu.

Mai mult despre: ,

Comentarii: