CTP, fabulos: „Cei 25 de medici de la Floreasca trebuie dati afara toti. Sunt camarila lui Beuran, acest spital este un cuib de partid”

analize

Cristian Tudor Popescu a declarat, miercuri, la Digi24 ca cei 25 de medici care s-au solidarizat cu Mircea Beuran ar trebui sa fie dati afara de la Spitalul Floreasca. „Au avut nerusinarea sinistra sa semneze acea hartie pentru ca i se extirpa scaunul de sub fese lui Beuran, acest impostor, si agramat pe deasupra, care si-a facut acolo o camarila”, a spus CTP.

„Beuran trebuia sa fie dat afara si sa i se interzica sa isi practice meseria. In Romania se moare ieftin, pe sosele vin beizadele, politicieni cu bolizi care omoara oameni si nu li se intampla nimic. Va spuneam ca acest individ, Chitoiu, nu va face o zi de puscarie, nici acum nu da socoteala.

In spitalul Floreasca a fost internat acest Chitoiu, nu stim nici acum ce a avut. A plecat pe picioarele sale, a stat cateva zile in salon, apoi a fost dus la reanimare, pentru ca apoi sa tasneasca direct in peisaj. Nu stiu daca cineva  a cercetat ce a avut acest individ in realitate.

In acest spital este un cuib, ar trebui dati afara toti acesti 25 de insi, cadre medicale, doctori, care au avut nerusinarea sinistra sa semneze acea hartie pentru ca i se extirpa scaunul de sub fese lui Beuran, acest impostor, si agramat pe deasupra, care si-a facut acolo o camarila, care acum a reactionat. Acest spital ar trebui sa fie pur si simplu dezinfectat, dar nu numai de microbii care provoaca infectii, ci si de medicii care se arata mai periculosi decat acesti microbi.

(…) Este spital de partid, cu medici de partid, in care au fost adusi politicieni de nenumarate ori care trebuia sa fie declarati bolnavi”, a declarat CTP la Digi24.

Mai multi medici de la Spitalul Floreasca au anuntat, luni, ca isi intrerup activitatea ca efect al demiterii lui Mircea Beuran din functia de sef al sectiei de Chirurgie. 25 dintre ei au semnat si un comunicat de protest.

„Solicitam Ministerului sa ancheteze incidentul, dar mai ales situatia care a permis ca acest incident sa se intample. Este ingrijorator cum este prejudiciata imaginea unor medici de prestigiu si a unuia dintre cele mai renumite spitale din Romania. Este regretabil ca inainte de finalizarea oricarei anchete sa fie demis din functie prof. dr. Mircea Beuran”, se arata in comunicat.

„Dorim sa semnalam ca situatia spitalului este extrem de grava si ca aceasta situatie se poate repeta in fiecare zi oricarui medic care isi desfasoara activitatea in spital. In aceste conditii, medicii au decis intreruperea activitatii atat in interesul nostru, cat si al pacientilor, pentru a ne proteja reciproc. Vom asigura asistenta medicala numai pentru urgentele majore conform legislatiei in vigoare”, spun medicii.

Decizia a fost luata dupa ce ancheta in cazul pacientei arse pe masa de operatii si care a murit ulterior a aratat ca a fost vorba de o eroare umana si ca echipa medicala coordonata de Mircea Beuran a incalcat 10 obligatii din 33.

Mai mult despre: ,

Comentarii: