CTP ii trage inca o racheta Monicai Pop: „Doamna doftoroaie deochi care deoache covidul cu leucemia”

news

Cristian Tudor Popescu nu uita ca Monica Pop, managerul Spitalului de Oftalmologie din Capitala, a lansat fake news despre vaccinurile impotriva coronavirusului. El ii atrage atentia ca pana si pesedistii Rafila si Cercel i-au demontat teoriile.

„Grea lovitura pentru antivaccinisti si dna doftoroaie deochi care deoache covidul cu leucemia – atat Alexandru Rafila, cat si Streinu-Cercel, medici specialisti virusologi de la PSD, partidul de suflet al distinsei, i-au dat peste protuberanta nazala artistei pop: ‘Eu, daca ma intrebati care e strategia terapeutica in glaucom sau cataracta, raspunsul meu este «Nu stiu». Atunci, cred ca ar trebui sa ne referim la ce cunoastem, iar daca avem opinii personale, sa le tinem pentru noi, sa nu devenim niste influenceri ai opiniei publice, cand de succesul acestei campanii de vaccinare depinde foarte mult reluarea functionarii acestei tari. Afirmatii care nu se bazeaza pe nimic, cum e cea legata de leucemie, mi se par nu numai exagerate, ci si periculoase’. (Alexandru Rafila)

‘Vaccinul este cat se poate de bun. Cei care se ocupa cu denigrarea vaccinului ar trebui sa taca din gura sau sa isi asume mortii’. (Adrian Streinu-Cercel)”, a scris CTP pe Republica.

In urma cu o saptamana, intrebata in emisiuena lui Mihai Gadea (Antena 3) daca se va vaccina, Monica Pop a reactionat vehement: “Va dati seama ca nu! Categoric nu! Si nici nu voi da vreun sfat cuiva sa se vaccineze atat timp cat acest vaccin e facut in 3 luni!”.

“Domnu’ Gadea, are efectele secundare pe termen scurt, dar alea pe termen lung unde sunt? Ca va mai spun inca o data, peste 3 ani face leucemie unul care face vaccinul. Si fac toti… Domnule Gadea, de unde stiti ce se intampla peste un an? Faceti copilului dumneavoastra vaccinul asta? Pericolul e foarte mare! Nimeni nu poate niciodata sa spuna ca acest vaccin este sigur. Poate peste 10 ani. Bine, hai, 5 ani!

(…) Noi nu obligam populatia sa faca vaccin impotriva bolilor care schilodesc si ucid, dar incercam sa obligam populatia sa se vaccineze pentru o boala in care nu spune nimeni ca 15 bolnavi din 100 au facut forme grave si 85 la suta sunt vindecati. Nu poti sa obligi populatia sa se vaccineze!”, a mai sustinut Monica Pop.

Mai mult despre: ,

Comentarii: