Categories: analize

CTP lauda alegerea lui Citu ca premier: „O decizie buna, cunoaste meserie, este de buna intentie si de buna constiinta”

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a declarat, miercuri seara, ca decizia PNL de a-l propune pe Florin Citu pentru functia de premier este o „decizie buna”.

„Este o decizie buna. Domnul Citu a facut dovada ca este un om care cunoaste meserie, stie meseria de finantist, este de buna intentie si de buna constiinta, este un lucru foarte rar in peisajul politic. Din punct de vedere tehnic, este o decizie buna.

Ramane de vazut in ce masura domnul Citu va reusi sa fie si politician. Functia de premier e altceva decat cea de ministru de Finante, are si o componenta politica, va trebui sa negocieze, sa faca jocuri politice. ASci nu stiu cat de bun este domnul Citu, dar la urma urmei poate nici nu e bine sa fie atat de bun la politica ci sa isi faca meseria. Sa se comporte la fel de bine cum a facut-o si la Finante”, a declarat CTP la Digi24.

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a anuntat ca Biroul Politic National al liberalilor a decis, cu o singura abtinere, ca Florin Citu sa fie propus pentru functia de premier.

„Cu o singura abtinere, Biroul Politic National al PNL a decis ca propunerea noastra pentru functia de premier sa fie Florin Citu”, a spus Orban la sediul PNL.

„Nu este intamplatoare aceasta nominalizare, va urma o perioada dificila in care este nevoie de un premier care sa aiba credibilitate in fata institutiilor internationale. Domnul Citu a reusit sa mentina ratingul de tara intr-o perioada dificila”, a adaugat Orban.

Urmareste-ne si pe:
Lavinia Popa

Recent Posts

George Copos vrea sa reabiliteze telecabina si restaurantul de pe Tampa. Proiect de 11 milioane de euro

Dupa ani buni de asteptare, in care unul dintre simbolurile Brasovului parea sa fie parasit…

8 minute ago

Inca o lovitura aeriana impotriva unei baze militare pro-iraniene din Irak. Nici Israelul si nici SUA nu confirma atacul

Un nou „bombardament" a facut victime in cursul noptii de vineri spre sambata la o…

38 de minute ago

Kim Jon Un primeste cadou un cantec in care este descris drept „tata prietenos” si un „marel lider”

In Coreea de Nord a fost lansata o noua melodie care il lauda pe liderul…

12 ore ago

Politia suedeza a impuscat un barbat care a ranit trei femei cu un cutit

Politia suedeza a impuscat si arestat un barbat care ar fi ranit trei femei cu…

12 ore ago