analize

CTP, mesaj dur privind AUR: „Programul AUR inseamna ‘moarte la liber pentru toti romanii'”

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu afirma ca, daca programul politic al AUR ar fi pus in aplicare, asta ar insemna „moarte la liber pentru toti romanii”.

„Sa ne imaginam ca acest AUR ar detine guvernarea in totalitate. Ce credeti ca ar face acest AUR? In primul rand ‘Jos masca’, ‘toti romanii sa se elibereze de botnita’, nu se mai fac teste si deschidem toate scolile. Ce inseamna toate astea? Inseamna ‘moarte la liber pentru toti romanii’. Rezulta din atitudinile acestei formatiuni politice”, a declarat CTP la Digi24, luni seara.

CTP a mai spus apoi ca PNL si USR sunt vinovate de ascensiunea AUR.

„Fiecare atitudine iresponsabila, grotesca, a AUR este o palma pe obrazul celorlalte partide, PNL si USR. Iata ce au ajuns sa voteze oamenii in urma greselilor pe care le-au facut PNL si USR.

AUR este un memento, o reamintere continua pentru PNL si USR a prostiilor pe care le-au facut in aceasta toamna, nu numai in campania electorala”, a mai spus CTP.

Senatoarea AUR Diana Sosoaca nu a respectat regulile sanitare la intalnirea cu presedintele Iohannis. Ea a anuntat, luni, dupa consultarile de la Cotroceni ca la sfarsitul intalnirii si-a dat jos masca in fata presedintelui Iohannis.

„Aveti o problema cu masca asta. Se incalca drepturi si libertati, drepturi si libertati ale unor oameni care efectiv sunt exceptati de la purtatul mastii. (…) Mi s-a spus ca nu pot sa intru fara masca si am aratat adeverinta. M-au rugat frumos sa-mi pun macar pe gura, am tinut-o pe gura si la sfarsitul intalnirii cu domnul Iohannis, inainte de a ne desparti, mi-am dat jos masca. Este un semnal, pentru ca si noi care suferim de anumite boli si care suntem exceptati de la purtatul mastii avem drepturi. Dupa care am iesit fara masca”, a declarat Sosoaca in fata jurnalistilor.

Urmareste-ne si pe:
Ioana Hurdea

Share
Published by
Ioana Hurdea

Recent Posts

Se va retrage Piedone in favoarea lui Firea? Erorile Coalitiei l-au readus pe Dan Voiculescu ca jucator de forta in politica la nivel inalt

Gabriela Firea a revenit drept candidat al PSD la Primaria Capitalei in urma deciziei liderilor…

2 ore ago

Dictatorul Alexandr Lukasensko le-a dat indicatii pretioase geologilor: „Sapati si gasiti petrol in Belarus!”

Presedintele Belarusului, Alexander Lukasenko, l-a insarcinat pe noul ministru al resurselor naturale si protectiei mediului,…

44 de minute ago

Ciolacu, dupa ce s-a debarasat de Cirstoiu: „Gabriela Firea este solutia corecta la Primaria Capitalei”

Premierul PSD Marcel Ciolacu a confirmat, marti, ca Gabriela Firea a devenit candidatul PSD la…

25 de minute ago

Clotilde Armand, despre noii candidati ai PSD-PNL: „Cine baga mai multi bani: Marinel de la Bancorex sau Pandele de la Voluntari?”

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a ironizat marti decizia PSD-PNL de a renunta la Catalin…

50 de minute ago

Iohannis, despre scandalul Cirstoiu: „Nu este un mare succes al coalitiei. Nu am fost consultat, pentru ca nu am dorit sa ma implic in astfel de discutii”

Aflat in Coreea de Sud, unde intreprinde o vizita oficiala de stat cu importante semnificatii…

O oră ago