Categories: analize

CTP, mesaj dur privind AUR: „Programul AUR inseamna ‘moarte la liber pentru toti romanii'”

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu afirma ca, daca programul politic al AUR ar fi pus in aplicare, asta ar insemna „moarte la liber pentru toti romanii”.

„Sa ne imaginam ca acest AUR ar detine guvernarea in totalitate. Ce credeti ca ar face acest AUR? In primul rand ‘Jos masca’, ‘toti romanii sa se elibereze de botnita’, nu se mai fac teste si deschidem toate scolile. Ce inseamna toate astea? Inseamna ‘moarte la liber pentru toti romanii’. Rezulta din atitudinile acestei formatiuni politice”, a declarat CTP la Digi24, luni seara.

CTP a mai spus apoi ca PNL si USR sunt vinovate de ascensiunea AUR.

„Fiecare atitudine iresponsabila, grotesca, a AUR este o palma pe obrazul celorlalte partide, PNL si USR. Iata ce au ajuns sa voteze oamenii in urma greselilor pe care le-au facut PNL si USR.

AUR este un memento, o reamintere continua pentru PNL si USR a prostiilor pe care le-au facut in aceasta toamna, nu numai in campania electorala”, a mai spus CTP.

Senatoarea AUR Diana Sosoaca nu a respectat regulile sanitare la intalnirea cu presedintele Iohannis. Ea a anuntat, luni, dupa consultarile de la Cotroceni ca la sfarsitul intalnirii si-a dat jos masca in fata presedintelui Iohannis.

„Aveti o problema cu masca asta. Se incalca drepturi si libertati, drepturi si libertati ale unor oameni care efectiv sunt exceptati de la purtatul mastii. (…) Mi s-a spus ca nu pot sa intru fara masca si am aratat adeverinta. M-au rugat frumos sa-mi pun macar pe gura, am tinut-o pe gura si la sfarsitul intalnirii cu domnul Iohannis, inainte de a ne desparti, mi-am dat jos masca. Este un semnal, pentru ca si noi care suferim de anumite boli si care suntem exceptati de la purtatul mastii avem drepturi. Dupa care am iesit fara masca”, a declarat Sosoaca in fata jurnalistilor.

Ioana Hurdea

Share
Published by
Ioana Hurdea

Recent Posts

Deputatul PSD Radu Cristescu, sustinator al extremistilor de dreapta care il considera pe Trump un „trimis al lui Dumnezeu” pe pamant

Deputatul PSD Radu Cristescu este un sustinator al miscarii QAnon, a dezvaluit liderul QAnon Romania,…

O oră ago

Ciolacu, delir la congresul BNS. S-a comparat cu Roosevelt, iar sindicalistul Costin este Winston Churchill: „Ne aflam in mijlocul unui razboi”

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a fost invitat de onoare, joi, la Congresul Blocului National Sindical.…

3 ore ago

4.271 de cazuri noi de coronavirus. Aproximativ 36.000 de teste au fost efectuate

In ultimele 24 de ore au fost raportate inca 4.271 de cazuri noi de coronavirus…

2 ore ago

Berbeceanu, inconjurat de angajatii Prefecturii in ultima zi in functie: „Va multumesc ca ati fost langa mine!”

Traian Berbeceanu a fost inconjurat de numerosi angajati ai Prefecturii Bucuresti in ultima sa zi…

2 ore ago

Spumega Costin la adresa lui Citu: „Este prima oara cand suntem transformati intr-o adunatura de hoti de un lider politic”

Liderul Blocului National Sindical, Dumitru Costin, a afirmat joi, ca este pentru prima oara in…

2 ore ago