CTP nu da doi bani pe Tudose: „Si-a scos-o dupa ce si-a facut harakiri. Inseamna ca e capabil si sa fie o sluga suficient de obedienta”

politica

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu il ironizeaza pe noul premier, Mihai Tudose, despre care spune ca s-a comportat ca un samurai care si-a facut harakiri dupa ce a demisonat din functia de ministru, iar acum si-a scos sabia si revine in functia de premier.

„Il cunosc destul de putin pe dl Tudose, am auzit si eu ca este absolventul unei academii Mihai Viteazul, cu caracter militar, cu servicii secrete, si ca asta ar fi o problema. Nu stiu de ce ar fi o problema, inteleg ca este o institutie perfect legala in aceasta tara. Inteleg de asemenea ca-l mai recomanda faptul ca, pe langa doctorat, inteleg ca si-a dat si plagiatul si l-a luat sau nu l-a luat, inca nu e foarte clar”, a spus Cristian Tudor Popescu.

„S-a numarat printre cei 20 de samurai care si-au facut harakiri in anulare. Si-au scos-o dupa ce si-au bagat-o. Demisia, vreau sa zic. Inseamna ca este un barbat adevarat, un caracter deosebit, daca a facut asta, si trebuie sa fie prim-ministru”, a spus jurnalistul la Digi24.

„Daca a fost capabil sa utilizeze aceasta institutie unica in lume – sa iti retragi demisia dupa ce ai depus-o – inseamna ca e capabil si sa fie o sluga suficient de obedienta si decenta a lui Dragnea. Ca asta era criteriul fundamental la Dragnea – cine e capabil sa nu ii mai provoace probleme de tip Grindeanu. Si probabil ca il recomanda aceasta dare si retragere a demisiei ca fiind un bun alter ego”, a continuat el.

Jurnalistul spune ca este probabil ca presedintele Klaus Iohannis sa-l accepte pe Mihai Tudose ca premier, pentru ca nu are motive sa-l respinga.

„Nu se pune problema in acest moment de alte solutii, din alt partid. Opozitia nu poate oferi nicio propunere de premier. Un premier tehnocrat sa mai incerce Iohannis acum nu mai are sens, suntem in plina guvernare PSD. Ar trebui sa il accepte si dupa sa vedem ce sunt in stare sa faca PSD in continuare la guvernare, mai mult poate decat nimicul – sau negativul – pe care l-au facut pana acum”, a spus Cristian Tudor Popescu.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: