CTP: „Propaganda PSD cu statul paralel prinde la multe persoane cu discernamant foarte redus. Stanescu nu are treaba la Guvern? Ce cauta in fata DNA?”

politica

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a avut mai multe comentarii foarte ironice fata de initiativa liderilor PSD de a merge in fata DNA pentru a-l sustine pe Liviu Dragnea. 

„Apreciez consecventa PSD. Nu s-a schimbat nimic in ultimii 20 de ani. Liderii de atunci ai PSD, cu Adrian Nastase, Miron Mitrea si Dan Ioan Popescu veneau sa-l sustina pe Gabriel Bivolaru, acuzat de furtul a 60 de milioane euro si apoi condamnat la inchisoare. Acelasi procedeu de intimidare a magistratilor de catre PSD, aflat la putere: vedeti ca o sa aveti de-a face cu noi, nu uitati ca noi suntem la putere, mesajul este de subordonare a justitiei, noi suntem cei care judecam in statul asta”, a declarat Cristian Tudor Popescu la Digi24.

El remarcat si prezenta vicepremierului Paul Stanescu, ministru al Dezvoltarii: „Este luni dimineata. Nu are treaba la Guvern? Din cate am vazut, Guvernul asta are multa treaba cu romanii. Va sa zica a venit aici sa sustina niste functii. Deci daca esti un simplu cetatean ajuns in fata la DNA nu e cazul sa fii sustinut”.

Jurnalistul a explicat prezenta a zeci de membri PSD in fata DNA prin faptul ca „sunt si altii care ar putea deveni obiectul unor dosare”.

„Se ascute lupta de clasa. Este din ce in ce mai dura confruntarea cu organele de justitie. Partidul vrea sa ingenuncheze justitia. DNA nu cedeaza, de aici aceasta reactie la intimidare”, a spus el.

CTP este convins ca acest nou dosar nu va afecta foarte tare imaginea lui Dragnea „Aici contrapropaganda PSD vorbeste mereu de statul paralel, de faptul ca sunt haituti, asta prinde la multe persoane cu discernamant foarte redus. Ce nu prinde e buzunarul. Acest program de guvernare, cand isi va arata adevaratele consecinte, atunci o sa aiba Dragnea probleme. Acum mai rezista, poate sa faca pe eroul, dar in sondaje e la 18-20% nivel de incredere”, a concluzionat jurnalistul.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: