CTP puncteaza din nou: „Minciuna si Prostia ridicate la patrat. Gabriela Firea a reusit ceva rar”

analize

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu tine sa o mentioneze pe Gabriela Firea intr-un top al saptamanii despre „muhaiele, martafoi & mincinosi”.

„’Atat spitalul Marie Curie, Bagdasar, cum este cunoscut in popor, langa care se construieste acest spital privat…’. Cu aceasta declaratie, primarul general Gabriela Firea a reusit ceva rar, Minciuna si Prostia ridicate la patrat.

Botezarea spitalului Marie Curie Bagdasar, o prostie pentru orice bucurestean vechi, si minciuna in fals ‘spital privat’, cand despre spitalul construit de organizatia ‘Daruieste viata’ s-a precizat de nenumaratele ori ca va fi donat statului, devenind public, au fost negate in direct, la mai putin de 24 de ore de dna Firea cu tipete”, a scris CTP pe Facebook.

Gabriela Firea le-a atacat violent, in cursul saptamanii, pe fondatoarele Asociatiei „Daruieste Viata”, care construieste un spital pentru copiii bolnavi de cancer.

„Este un jihad pe Facebook impotriva mea pentru ca am solicitat respect pentru bucuresteni. Nu doar cele doua doamne au muncit pentru spital. Cele doua doamne fac campanie unui candidat care doreste sa devina primar general. Noi le-am stricat strategia, doreau sa branduiasca un candidat politic cum ca numai el ridica o cladire langa o cladire de stat, fara sa sublinieze aportul bucurestenilor si al statului”, a spus Firea, joi, intr-un interviu acordat lui Bogdan Chirieac.

Mai mult despre: ,

Comentarii: