CTP pune punctul pe i: „PSD creeaza haos cu o competenta si o capacitate formidabila, de neegalat”

analize

Cristian Tudor Popescu a ironizat acid perla emisa de seful PSD, Marcel Ciolacu, care a declarat recent ca „un haos mai mare decat acum, nu putea fi creat nici macar de PSD!”.

„Este minunat. Este un agerism comis de domnul Ciolacu, care imbina formidabil pe Albert Einstein, Mihai Eminescu si Ion Luca Caragiale.

Ce spune dansul? Spune ca ‘un haos mai mare decat acum, nu putea fi creat nici de PSD!’. Stiti ce este asta? PSD este echivalentul vitezei luminii in vid, al postulatului fundamental al teoriei relativitatii speciale.

Asa se spune acolo, ca viteza lumii in vid poate fi cel mult egalata, dar nu depasita. Asta spune si domnul Ciolacu. PSD, in materie de haos, nu poate sa fie decat egal cu PNL-ul, dar in niciun caz depasit. Pentru ca PSD este recordmenul absolut al haosului. E foarte logic ce spune dansul.

Apoi… ‘Vreau ceea ce merit in orasul asta de gogomani, in care eu sunt cel dintai intre fruntasii politici. Vreau mandatul de deputat’. E, il are mandatul de deputat domnul Ciolacu, este chiar seful deputatilor. Il are, spre deosebire de Catavencu, care nazuieste la el, ‘in orasul acesta de gogomani, in care eu sunt cel dintai’. In haosul acesta, in care eu, PSD, sunt cel dintai creator de haos.

Si, in sfarsit, Eminescu… ‘Din haos, Doamne, m-am nascut si m-as intoarce-n haos’. Din haos s-a nascut PSD acum 30 de ani, din haosul caderii comunismului, si de 30 de ani nazuieste sa se-ntoarca in haosul din care a venit… Si atunci creeaza el haos, cu o competenta si o capacitate formidabila, de neegalat. Sau, doar de egalat, cum spune domnul Ciolacu. Si incearca cu ocazia asta sa ne duca si pe noi cu el in haosul asta primordial…

Vedeti cata profunzime se poate ascunde in acest agerism al celui dintai dintre deputati?”, a comentat CTP la Digi24.

Mai mult despre: ,

Comentarii: