CTP, reactie dura fata de agresiunile lui Badulescu: „Sub nivelul unui haidamac prost. Este Firea rasa-n cap”

analize

Cristian Tudor Popescu a comentat acid comportamenul lui Aurelian Badulescu, viceprimarul Capitalei, care l-a agresat pe Nicusor Dan in timp ce acesta isi sustinea o conferinta de presa.

”Domnul Badulescu l-a bagat in joc. Domnul Nicusor Dan a realizat o performanta remarcabila, aceea de a continua sa vorbeasca si a vorbit tare, cu dictie, s-a inteles tot ce a zis, in ciuda intreruperilor brutale ale domnului Badulescu, cele mai multe dintre ele de o stupiditate greu de descris, sub nivelul unui haidamac prost”, a declarat CTP la Digi 24.

Intrebat daca Aurelian Badulescu a fost trimis de Gabriela Firea, CTP a spus ca Badulescu are exact acelasi comportament ca primarul Capitalei.

”Doamna Firea nu avea nevoie sa il trimita pe domnul Aurelian Badulescu, pentru ca domnul Aurelian Badulescu este doamna Firea rasa in cap! S-a comportat exact asa cum se comporta doamna Firea, cu acelasi mahalagism pana la cer, cu insulte, acuzatii, tipete, exact stilul, tupeu maxim. Exact cum face doamna Firea. Nu e nici o deosebire intre cei doi”, a mai spus CTP.

Aurelian Badulescu, mana dreapta a Gabrielei Firea, a avut un comportament agresiv si penibil in acelasi timp in timpul conferintei de presa a lui Nicusor Dan, incercand tot timpul sa il provoace pe acesta si sa il impiedice sa isi sustina conferinta de presa.

Badulescu a venit cu un dulap la conferinta contracandidatului lui Firea, spunand ca acesta a stat „intr-un dulap” timp de trei luni. In momentul in care un tanar prezent la conferinta a mutat dulapul, Badulescu l-a acuzat ca l-a lovit „la operatie”.

„Huliganii! De ce esti domnule, huligan? M-ai lovit si in operatie! Nu ti-e rusine, Nicusor? Ai ajuns sa umbli cu gorile? Nu ti-e rusine, mai, mafiotule? Esti mafiot? Ce mafiot esti tu, ma?”, a spus Badulescu, inainte de conferinta de presa a lui Nicusor Dan.

Ulterior a incercat din rasputeri sa saboteze conferinta lui Nicusor Dan, intervenind constant peste acesta.

Citeste si: Disperarea PSD-Firea. Fara precedent, Firea si-a trimis oamenii sa saboteze conferinta lui Nicusor Dan – Video

Mai mult despre: ,

Comentarii: